reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Mamusia juz powiedzielismy wczoraj ze nigdy tam nic nie kupimy.
Kurde fajny ten sklep bo duzy wybor i czasem promocje fajne maja,ale coz jak tak robia to ja pojde do innego i kupie w innym
To dobrze ze juz choroba Cie opuszcza powoli:-)

reklama
Ewelcia, skoro sprzedaż na allegro odpada to może na jakimś tamtejszym portalu sprzedajcie, bo naprawdę szkoda, waszych pieniędzy i żeby nowa rzeczy była nie używana i stała ...
Sklep rzeczywiście nie dba o klienta, :crazy:

Mamusia DUOMOX to antybiotyk, który można bezpiecznie brać nawet w czasie karmienia, szwagierce mojego męża, zapisali go po porodzie na infekcje dróg moczowych.:tak:

Witajcie,
Znów miałam przerwę w kontaktach - remontowaliśmy duży pokój i przez ten czas nie mieliśmy komputera (czekał grzecznie na stosie mebli aż skończymy) Mamy ładną szafę i kącik dzidziowy, jeszcze chciałabym kupić jakąś ładną witrynę - biblioteczkę na książki - stoją na widoku na półkach, jest ich dużo (kocham czytać), a nie chcę by mi pyliło na dziecko (wiadomo, książki się kurzą).
Jestem w lekkim stresie - od wczoraj nie czuję dzidzi, nie wiem czy już dzwonić do ginki czy czekać - w sumie kilka razy miałam taką sytuację i w końcu mały zawsze się odzywał. Na 12 umówiłam się z koleżankami na lody z gorącą czekoladę, może pójdę, odprężę się i jeżeli do tego czasu nic nie poczuję to zadzwonię do szpitala.
Modroklejko, wracaj szybko do formy.
Myfa, a jakieś konkretne bluzeczki kupujesz? Mi się bardzo podobają bluzki Nati Style, specjalne do karmienia.
http://www.sling.com.pl/?mod=./NATIstyle/kolekcja_nati_style.html
Ewelcia, no to stracili klientkę... a jak tak będą dalej postępować to stracą jeszcze nie jedną. Bardzo przykre są takie sytuacje.
Kasiulka, koszmar z tymi się zapisami, a tyle się mówi o tym, że niż demograficzny, że dzieci brakuje, że państwo prorodzinne. Żenada!

Duomox bralam jak karmilam, to dla dzieci antybiotyk tzn. wiem ze jest tez wersja wlasnie w wersji syropu do przyzadzenia....ja tabletki rozpuszczalne mialam...

Witajcie,

Myfa, a jakieś konkretne bluzeczki kupujesz? Mi się bardzo podobają bluzki Nati Style, specjalne do karmienia.
NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI

ja mam w kopertke tuniki, szukalam na allegro wlasnie takich jak na tej stronie sliczne sa ...taka jedna bym sobie zprezentowala nigdy nie mialam takiej do karmienia z odchylana tkanina....

dzidzia moze odpoczywa ja zauwazylam ze moja czasem bryka w nocy jak ja spie i czasem tego nie czuje a potem w ciagu dnia odsypia....

umowilam sie na usg na srode najblizszy termin do mojego gina a do tego czasu bede odpoczywac duzo...

Ewelcia, skoro sprzedaż na allegro odpada to może na jakimś tamtejszym portalu sprzedajcie, bo naprawdę szkoda, waszych pieniędzy i żeby nowa rzeczy była nie używana i stała ...
Sklep rzeczywiście nie dba o klienta, :crazy:
No tak tylko ze tutaj Irole jak maja cos kupic to ida i kupuja nowe w sklepie a rzadko kiedy cos przez internet.
Ale mam nowy lepszy pomysl,w srode ide do lekarza wiec dam ogloszenie w Polskim sklepie,moze jakas Polka sie skusi.przeciez to jest funkiel nuwesia!!!!
Na miejsce tej karuzeli mogla bym kupic cos innego.

Vinniki - spokojnie. Ja już przywykłam, że moja Mała ma nieraz kilkugodzinne przerwy w wierceniu się. Zgadzam się z Myfą, u mnie też tak jest, że nieraz nie czuję jak bryka w nocy (dopiero jak obudzę na siusiu to widzę, ze rusza się) a potem w ciągu dnia śpi. U mnie jest też tak, że jeśli jestem bardziej ruchliwa lub zajęta czymś: idę gdzieś, na zakupy czy spacer, sprzątam w domu itd. - to wtedy rzadko czuję Maleństwo. A gdy mam leniwy dzień: leżakowanie, komputer - to często.

Dziś w nocy Mała cała się przesuwała, brzuch miałam w dziwacznych kształtach, kanciasty całkowicie, skóra napinała mi się niemożliwie - miałam nadzieję, że może Mała się obraca - ale teraz znów ją czuję delikatnie i niziutko, więc chyba bez zmian...

Ewelcia - współczuję problemów w sklepie - tak się właśnie traci klienta - a z karuzelą nawet warto poczekać aż będziesz kiedyś w Polsce i wrzucić na Allegro. Albo spróbuj na e-bay.com

Ostatnia edycja:
Hej

Tak was podczytuje ale nie wiem czy dam rade wszytsko nadrobic nie wiem czy jestem wyspana czy nie
Musze troszke dom ogarnac M w pracy a Kuba hmmm ciagle ma jakies infekcje jeszcze kaszle i dzis rano obudzil sie i podpłakiwal ze go glowka boli dalam mu pol apapu i zasnął no tak jeszcze to nigdy nie bylo on zawsze okaz zdrowia a ta zime i jesien to co chwilke jest chory ma ten trzeci migdal teraz czekam az wyzdrowieje i do laryngologa co dalej :baffled::confused:
Bo jesli to przez to to niech wytna mu bo on nigdy tak mi nie chorowal juz dwa tyg nie byl w zerowce echh mowie wam szkoda gadac
A ja jakos sie trzymam najlepiej jest jak mala nie schodzi tak nisko to sie dobrze czuje a jak nieraz tam nadole buszuje masakra pecherz itp mi peka poprostu
Myfa----------- ja tez czasem takie iczucie szcypniecia czy tez ukucia w srodku tam poczuje :sorry2:
Nie wiem czy mi sie brzuch opuscil hmmm moze troszke ale nie az tak
Kasillka---------no wiem co przezywasz naszczescie nie mialam az takiego problemu ale obawiam sie o ta pierwsza klasa bo jeszcze czekam na papierki zebym mogla dostarczyc szkole echhh
Ewelcia-------oj z tymi sklepami nie wygrasz przykro mi za tak sie stalo :sorry2:
Vinniki---------poczekaj do poploludnia a pozniej idz to skontroluj ja wiem co to znaczy nie czuc dosc dlugo dziecka dpbrze ze wtedy cos taka intuicje mialam i poszlam do ginki bo po 3 h Kuba byl juz na swiecie i w ostatnia pore:-(moze poloz sie na lewym boku zjedz cos slodkiego

reklama
Truda ja pamietam ze jak mialam 10lat to tez tak czesto chorowalam nono-stop,kaszel katar,jedna cgoroba sie konczyla i zaczynala druga.
Usuneli mi migdala i od tamtej pory mialam spokoj.Teraz jest dobrze bo wycinaja i puszczaja od razu.Ja lezalam tydzien w szpitalu,w piatek mnie przyjeli,jakies badania a w poniedzialek zabieg o 9rano pod narkoza,trwal raptem 30min.Potem caly tydzien dietka,wszystko mielone,pokruszone,nie za zimne nie za gorace:szok:

Vinniki moj maly tez tak czasami mnie oszukuje,ale jz wiem ze on szaleje w nocy bo nie raz m sie przebudza i sie przytula do mnie i czuje jak dzidzia szaleje.
podobno jak dzidzie spia to wtedy rosna:-)

Do góry