reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Mamusia juz powiedzielismy wczoraj ze nigdy tam nic nie kupimy.
Kurde fajny ten sklep bo duzy wybor i czasem promocje fajne maja,ale coz jak tak robia to ja pojde do innego i kupie w innym
To dobrze ze juz choroba Cie opuszcza powoli:-)

reklama
Ewelcia, skoro sprzedaż na allegro odpada to może na jakimś tamtejszym portalu sprzedajcie, bo naprawdę szkoda, waszych pieniędzy i żeby nowa rzeczy była nie używana i stała ...
Sklep rzeczywiście nie dba o klienta, :crazy:

Mamusia DUOMOX to antybiotyk, który można bezpiecznie brać nawet w czasie karmienia, szwagierce mojego męża, zapisali go po porodzie na infekcje dróg moczowych.:tak:

Witajcie,
Znów miałam przerwę w kontaktach - remontowaliśmy duży pokój i przez ten czas nie mieliśmy komputera (czekał grzecznie na stosie mebli aż skończymy) Mamy ładną szafę i kącik dzidziowy, jeszcze chciałabym kupić jakąś ładną witrynę - biblioteczkę na książki - stoją na widoku na półkach, jest ich dużo (kocham czytać), a nie chcę by mi pyliło na dziecko (wiadomo, książki się kurzą).
Jestem w lekkim stresie - od wczoraj nie czuję dzidzi, nie wiem czy już dzwonić do ginki czy czekać - w sumie kilka razy miałam taką sytuację i w końcu mały zawsze się odzywał. Na 12 umówiłam się z koleżankami na lody z gorącą czekoladę, może pójdę, odprężę się i jeżeli do tego czasu nic nie poczuję to zadzwonię do szpitala.
Modroklejko, wracaj szybko do formy.
Myfa, a jakieś konkretne bluzeczki kupujesz? Mi się bardzo podobają bluzki Nati Style, specjalne do karmienia.
http://www.sling.com.pl/?mod=./NATIstyle/kolekcja_nati_style.html
Ewelcia, no to stracili klientkę... a jak tak będą dalej postępować to stracą jeszcze nie jedną. Bardzo przykre są takie sytuacje.
Kasiulka, koszmar z tymi się zapisami, a tyle się mówi o tym, że niż demograficzny, że dzieci brakuje, że państwo prorodzinne. Żenada!

Duomox bralam jak karmilam, to dla dzieci antybiotyk tzn. wiem ze jest tez wersja wlasnie w wersji syropu do przyzadzenia....ja tabletki rozpuszczalne mialam...

Witajcie,

Myfa, a jakieś konkretne bluzeczki kupujesz? Mi się bardzo podobają bluzki Nati Style, specjalne do karmienia.
NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI

ja mam w kopertke tuniki, szukalam na allegro wlasnie takich jak na tej stronie sliczne sa ...taka jedna bym sobie zprezentowala nigdy nie mialam takiej do karmienia z odchylana tkanina....

dzidzia moze odpoczywa ja zauwazylam ze moja czasem bryka w nocy jak ja spie i czasem tego nie czuje a potem w ciagu dnia odsypia....

umowilam sie na usg na srode najblizszy termin do mojego gina a do tego czasu bede odpoczywac duzo...

Ewelcia, skoro sprzedaż na allegro odpada to może na jakimś tamtejszym portalu sprzedajcie, bo naprawdę szkoda, waszych pieniędzy i żeby nowa rzeczy była nie używana i stała ...
Sklep rzeczywiście nie dba o klienta, :crazy:
No tak tylko ze tutaj Irole jak maja cos kupic to ida i kupuja nowe w sklepie a rzadko kiedy cos przez internet.
Ale mam nowy lepszy pomysl,w srode ide do lekarza wiec dam ogloszenie w Polskim sklepie,moze jakas Polka sie skusi.przeciez to jest funkiel nuwesia!!!!
Na miejsce tej karuzeli mogla bym kupic cos innego.

Vinniki - spokojnie. Ja już przywykłam, że moja Mała ma nieraz kilkugodzinne przerwy w wierceniu się. Zgadzam się z Myfą, u mnie też tak jest, że nieraz nie czuję jak bryka w nocy (dopiero jak obudzę na siusiu to widzę, ze rusza się) a potem w ciągu dnia śpi. U mnie jest też tak, że jeśli jestem bardziej ruchliwa lub zajęta czymś: idę gdzieś, na zakupy czy spacer, sprzątam w domu itd. - to wtedy rzadko czuję Maleństwo. A gdy mam leniwy dzień: leżakowanie, komputer - to często.

Dziś w nocy Mała cała się przesuwała, brzuch miałam w dziwacznych kształtach, kanciasty całkowicie, skóra napinała mi się niemożliwie - miałam nadzieję, że może Mała się obraca - ale teraz znów ją czuję delikatnie i niziutko, więc chyba bez zmian...

Ewelcia - współczuję problemów w sklepie - tak się właśnie traci klienta - a z karuzelą nawet warto poczekać aż będziesz kiedyś w Polsce i wrzucić na Allegro. Albo spróbuj na e-bay.com

Ostatnia edycja:
Hej

Tak was podczytuje ale nie wiem czy dam rade wszytsko nadrobic nie wiem czy jestem wyspana czy nie
Musze troszke dom ogarnac M w pracy a Kuba hmmm ciagle ma jakies infekcje jeszcze kaszle i dzis rano obudzil sie i podpłakiwal ze go glowka boli dalam mu pol apapu i zasnął no tak jeszcze to nigdy nie bylo on zawsze okaz zdrowia a ta zime i jesien to co chwilke jest chory ma ten trzeci migdal teraz czekam az wyzdrowieje i do laryngologa co dalej :baffled::confused:
Bo jesli to przez to to niech wytna mu bo on nigdy tak mi nie chorowal juz dwa tyg nie byl w zerowce echh mowie wam szkoda gadac
A ja jakos sie trzymam najlepiej jest jak mala nie schodzi tak nisko to sie dobrze czuje a jak nieraz tam nadole buszuje masakra pecherz itp mi peka poprostu
Myfa----------- ja tez czasem takie iczucie szcypniecia czy tez ukucia w srodku tam poczuje :sorry2:
Nie wiem czy mi sie brzuch opuscil hmmm moze troszke ale nie az tak
Kasillka---------no wiem co przezywasz naszczescie nie mialam az takiego problemu ale obawiam sie o ta pierwsza klasa bo jeszcze czekam na papierki zebym mogla dostarczyc szkole echhh
Ewelcia-------oj z tymi sklepami nie wygrasz przykro mi za tak sie stalo :sorry2:
Vinniki---------poczekaj do poploludnia a pozniej idz to skontroluj ja wiem co to znaczy nie czuc dosc dlugo dziecka dpbrze ze wtedy cos taka intuicje mialam i poszlam do ginki bo po 3 h Kuba byl juz na swiecie i w ostatnia pore:-(moze poloz sie na lewym boku zjedz cos slodkiego

reklama
Truda ja pamietam ze jak mialam 10lat to tez tak czesto chorowalam nono-stop,kaszel katar,jedna cgoroba sie konczyla i zaczynala druga.
Usuneli mi migdala i od tamtej pory mialam spokoj.Teraz jest dobrze bo wycinaja i puszczaja od razu.Ja lezalam tydzien w szpitalu,w piatek mnie przyjeli,jakies badania a w poniedzialek zabieg o 9rano pod narkoza,trwal raptem 30min.Potem caly tydzien dietka,wszystko mielone,pokruszone,nie za zimne nie za gorace:szok:

Vinniki moj maly tez tak czasami mnie oszukuje,ale jz wiem ze on szaleje w nocy bo nie raz m sie przebudza i sie przytula do mnie i czuje jak dzidzia szaleje.
podobno jak dzidzie spia to wtedy rosna:-)

Do góry