reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Hm o co chodzi w liście marcóweczek? bo nie rozumiem za bardzo, myślałam że tylko modroklejka wpisuje tam marcóweczki a tam teraz są dwie listy hmm

reklama
Ewelcia z tego co wiem to ten bol w okolicach pepka to dostajemy gratis:) Jak skora na brzuchu sie rozciaga to tak wlasnie boli. Ja dzis rano mialam taki bol. Polez sobie troche, zeby brzucio odpoczal:)

Witam:-)
Minęła kolejna bezsenna noc ale tym razem miałam towarzystwo mój synek też nie mógł spać no to razem tak sobie do prawie 2 oglądalismy telewizje,o 1-2 w nocy to niewiele można znalesć dla 8 latka wiec program animal planet się przydał,biedak wstał o 9 pewnie dzisiaj padnie jak kawka :rofl2:
ewelcia86 ale wczoraj smakołyków podjadałas ja też chcę dzisiaj mi się sniły pączki i takie kremówki no koszmar normalnie widziałm siebie jak wybieram ciacha w cukierni a później cały czas ktos mi przeszkadzał w zjedzeniu ich aż wkońcu je zgubiłam :baffled:
co do tych bóli też tak czasmi mam ciasno tym naszym szkrabom sie robi i się rozpychają nie bacząc na nasze organy :-)
Agusia1987 dokładnie kingula postanowiła dopisać się sama ale ile musiał sie na kombinować żeby to zrobić,ja taka genialna nie jestem i pewnie bym na to nie wpadła :-):-):-)modroklejka zrobi z tym pożądek jak zobaczy i będzie ok

Hej dziewczynki,
u nas znowu za oknem cudowna pogoda (mieszkam w Niemczech). Wczoraj zrobiliśmy z mężem zakupy dla dzidziusia. W jednym sklapie była przecena i super ubranka, więc brałam prawie wszystkie po kolei:-) Mam teraz tylko nadzieje,że nasz synek nie okaże się coreczką, bo jak tak, to mała będzie musiała nosić niebieskie ubranka;-)Ale co tam?
Poza tym oglądaliśmy materace i w poniedziałek już będziemy kupować!
Zostanie nam jeszcze wózek do kupienia i pościel. Będziemy i tak zamawiać przez internet, a wczoraj w sklepach pooglądaliśmy jak się takie wózki prowdzi itp.
Tuda jak tam wczorajszy dzień minął? Mam nadzieje,że było wspaniale:tak:
Witam nową Marcóweczkę Merlin_kl!!!
Maniulka ja się dzisiaj trochę wyspałam, ale i tak w nocy parę razy się budzę.

Forum Ginekologiczne - Poród fizjologiczny- porady dla pacjentek w ciąży donoszonej.

poczytajcie

ja nie wiem kurde troche mnie to martwi ze juz mi sie brzuchol obnizyl.....dopiero 31 tydzien

ja wczoraj i dzisiaj szalalam z sokowirowka , buraki pomarancza, jablko, marchewka - serdecznie polecam pychota moj maz i 3 latek prawie wypil od razu takied obre...mnie zawsze od buraka odwaracalo az , ale teraz wypilam i smakowalo....
na obiad dzisiaj robie watrobke wiem ze to organ zbierajacy toksyny, ale moze nic nam nie bedzie ;-)

Ostatnia edycja:
Myfa mój ginek, tygodnie liczy, inaczej dla niego 31 tydz i 1 dzień to już 32 tydzień a nie początek 31, ale każdy ma inny kalkulator...;-)

Dzień dobry wszystkim;-) mi się ostatnio okropnie śpi :baffled: nie wysypiam się chociaż śpię po około 10 godzin jak nie więcej :baffled: jak się budzę to brzuszek mam codziennie taki twardy ehh. Mój gin zawsze mi odejmuje tygodni :-p albo mi się tak wydaje, według kalkulatora baby boom na stronie głównej 32 tydzień i 5 dzień, lekarz dwa dni temu zapisał mi w karcie ciąży 31 tydzień (hm ale chyba skończony) więc już nie wiem. Ja piję sok HORTEX buraczano-jabłkowy nie jest za dobry ale lekarz mi zapisał.

Ja tez piję ten sok Hortex, ale to dlatego że mam bardzo niską hemoglobine,
10,8 ;( W nocy tak samo nie moge sie wyspać, wstaję bo do toalety non stop ganiam, i bardzo mi ręce dretwieją, nadarstek tak boli że szok,:-(

reklama
hej. Ja miewam podobne bóle. Ostatnio wczoraj miałam wrażenie, że coś mnie kłuje w dole brzucha az mi się gorąco zrobiło.Do tego te bole w pachwinach - masakra, że juz nie wspomne o @ bólach. Tamte nie trwają długo, najbardziej dokuczliwe są te okresowe. Juz teraz pękam a co będzie jak zacznę rodzić :szok: umarł w butach.:szok: Moja mała właśnie mi kopniaki sprzedaje hehe wiercioch malutki.. chyba powinnam wziąć nospe. Bo te paskudne bóle dają do wiwatu.:-(

Ostatnia edycja:
Do góry