reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Hm o co chodzi w liście marcóweczek? bo nie rozumiem za bardzo, myślałam że tylko modroklejka wpisuje tam marcóweczki a tam teraz są dwie listy hmm

reklama
Ewelcia z tego co wiem to ten bol w okolicach pepka to dostajemy gratis:) Jak skora na brzuchu sie rozciaga to tak wlasnie boli. Ja dzis rano mialam taki bol. Polez sobie troche, zeby brzucio odpoczal:)

Witam:-)
Minęła kolejna bezsenna noc ale tym razem miałam towarzystwo mój synek też nie mógł spać no to razem tak sobie do prawie 2 oglądalismy telewizje,o 1-2 w nocy to niewiele można znalesć dla 8 latka wiec program animal planet się przydał,biedak wstał o 9 pewnie dzisiaj padnie jak kawka :rofl2:
ewelcia86 ale wczoraj smakołyków podjadałas ja też chcę dzisiaj mi się sniły pączki i takie kremówki no koszmar normalnie widziałm siebie jak wybieram ciacha w cukierni a później cały czas ktos mi przeszkadzał w zjedzeniu ich aż wkońcu je zgubiłam :baffled:
co do tych bóli też tak czasmi mam ciasno tym naszym szkrabom sie robi i się rozpychają nie bacząc na nasze organy :-)
Agusia1987 dokładnie kingula postanowiła dopisać się sama ale ile musiał sie na kombinować żeby to zrobić,ja taka genialna nie jestem i pewnie bym na to nie wpadła :-):-):-)modroklejka zrobi z tym pożądek jak zobaczy i będzie ok

Hej dziewczynki,
u nas znowu za oknem cudowna pogoda (mieszkam w Niemczech). Wczoraj zrobiliśmy z mężem zakupy dla dzidziusia. W jednym sklapie była przecena i super ubranka, więc brałam prawie wszystkie po kolei:-) Mam teraz tylko nadzieje,że nasz synek nie okaże się coreczką, bo jak tak, to mała będzie musiała nosić niebieskie ubranka;-)Ale co tam?
Poza tym oglądaliśmy materace i w poniedziałek już będziemy kupować!
Zostanie nam jeszcze wózek do kupienia i pościel. Będziemy i tak zamawiać przez internet, a wczoraj w sklepach pooglądaliśmy jak się takie wózki prowdzi itp.
Tuda jak tam wczorajszy dzień minął? Mam nadzieje,że było wspaniale:tak:
Witam nową Marcóweczkę Merlin_kl!!!
Maniulka ja się dzisiaj trochę wyspałam, ale i tak w nocy parę razy się budzę.

Forum Ginekologiczne - Poród fizjologiczny- porady dla pacjentek w ciąży donoszonej.

poczytajcie

ja nie wiem kurde troche mnie to martwi ze juz mi sie brzuchol obnizyl.....dopiero 31 tydzien

ja wczoraj i dzisiaj szalalam z sokowirowka , buraki pomarancza, jablko, marchewka - serdecznie polecam pychota moj maz i 3 latek prawie wypil od razu takied obre...mnie zawsze od buraka odwaracalo az , ale teraz wypilam i smakowalo....
na obiad dzisiaj robie watrobke wiem ze to organ zbierajacy toksyny, ale moze nic nam nie bedzie ;-)

Ostatnia edycja:
Myfa mój ginek, tygodnie liczy, inaczej dla niego 31 tydz i 1 dzień to już 32 tydzień a nie początek 31, ale każdy ma inny kalkulator...;-)

Dzień dobry wszystkim;-) mi się ostatnio okropnie śpi :baffled: nie wysypiam się chociaż śpię po około 10 godzin jak nie więcej :baffled: jak się budzę to brzuszek mam codziennie taki twardy ehh. Mój gin zawsze mi odejmuje tygodni :-p albo mi się tak wydaje, według kalkulatora baby boom na stronie głównej 32 tydzień i 5 dzień, lekarz dwa dni temu zapisał mi w karcie ciąży 31 tydzień (hm ale chyba skończony) więc już nie wiem. Ja piję sok HORTEX buraczano-jabłkowy nie jest za dobry ale lekarz mi zapisał.

Ja tez piję ten sok Hortex, ale to dlatego że mam bardzo niską hemoglobine,
10,8 ;( W nocy tak samo nie moge sie wyspać, wstaję bo do toalety non stop ganiam, i bardzo mi ręce dretwieją, nadarstek tak boli że szok,:-(

reklama
hej. Ja miewam podobne bóle. Ostatnio wczoraj miałam wrażenie, że coś mnie kłuje w dole brzucha az mi się gorąco zrobiło.Do tego te bole w pachwinach - masakra, że juz nie wspomne o @ bólach. Tamte nie trwają długo, najbardziej dokuczliwe są te okresowe. Juz teraz pękam a co będzie jak zacznę rodzić :szok: umarł w butach.:szok: Moja mała właśnie mi kopniaki sprzedaje hehe wiercioch malutki.. chyba powinnam wziąć nospe. Bo te paskudne bóle dają do wiwatu.:-(

Ostatnia edycja:
Do góry