reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Termin na 9marca, ale ostatnio lekarz powiedział,że pod koniec lutego urodzę, bo sie dziecko nisko ułożyła i kazał mi leżeć.
Będę miała dziewczynke, imienia jeszcze nie wybrałam, ciężko mi się zdecydować, Była juz Zuzanna, Marcela, i Kornelia :)
Ps. Jeszcze dokładnie nie wiem jak tu sie poruszać, ale myśle, że szybko sie nauczę.

reklama
Teraz czuję się super, ale ja dla odmiany do 23 tc musiałam prawie cały czas leżeć, więc poprostu role sie odwróciły. W tej chwili jest naprawde dobrze.

cześć marcówki :-)
a ja dzisiaj dla odmiany nic nie zrobiłam, bo mam mega lenia, boli mnie wszystko, macica mi się stawiała i twardniała, kiepski dzień ogólnie :-(
co do zakupów to u nas różnie - czasem jeździmy do marketów (po "chemię" głównie), czasem robię zakupy na osiedlowym bazarku i w pobliskich sklepach... ale kasa rzeczywiście ucieka "przez palce" :dry:
moja Mała uciska mnie czasem bardzo nisko - ułożona jest główką w dół i raczej już się nie odwróci, tak powiedział lekarz - może się kręcić wokół osi, co na pewno robi aż do bólu ;-)

Ostatnia edycja:
Ooo i znow nowa marcoweczka.
Witaj Merlin_kl!!!:-)

Ja zaraz sie klade,zjadlam kolacje potem pol grejfruta troszke orzeszkow a potem maz wyciagnal z lodowki truskawki w puszce i pyta sie czy bede jadla to stwierdzilam z etak ale z budyniem i ugotowalismy budyn karmelowy do tego truskawki i sok malinowy wlasnej roboty-PYCHOTA!!!!
Teraz sie ruszac nie moge:szok::szok::szok:

Dziewczyny strasznie mnie bolal brzuch w okolicach pepka,najbardziej z prawej strony i u gory i w tym czasie maly strasznie sie ruszal i brzuch mi sie tak twardy zrobil ze szok:szok:i teraz nie wiem co to bylo/???czy jakis mega skurcz czy przez to ze maly sie tak wiercil???!!!!

reklama
Ewelcia ja dzisiaj miałam podobnie pod wieczór, jak stałam to małej nóżki były u góry i mnie tak strasznie kopała a później cały czas brzuch był twardy. Jak leżałam to mała była tak na boku i już taki twardy brzusio nie był. Eh ale jak stałam lub siedziałam to koszmar, też się bałam że to jakiś skurcz może być.

Do góry