reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Agusia bedzie dobrze :) juz 9 miesiac sie jej pewnie zaczał wiec trzeba byc dobrej mysli. waga adekwatna, ale jak lezalam na patologii na obserwacji cukrzycy to dziewczyna w 38-39tyg urodzila synka 2300 wiec kiepściutko. Ja juz chciałabym tez byc z malym przy cycu.
Miroslava - naoliwiona zebys nie skrzypiała? hihi :-) tak od razu mi sie skojarzylo.

reklama
Myfa - moja Mała też tak nisko kopie najczęściej, nieraz baaardzo nisko... Choć już od dłuższego czadu to nie tyle są kopniaki, co wiercenie się, przesuwanie lub wypinanie.

Co do wydawania pieniędzy "nie-wiadomo-na-co" to mam tak samo. Najgorsze rzeczywiście są supermarkety i raczej rzadko tam bywamy, podobnie jak pisała Myfa, gdy trzeba więcej chemii kupić to przy okazji i resztę też. Na co dzień wolimy małe sklepiki. Tak, że Justina, jak CI się sprawdzi pomysł na domowy budżet to dawaj go tutaj:-)

Witajcie!

ja tylko na chwilke, bo troche zmeczona jestem, ale chce poczytac co jeszcze nowego na innych watkach

byłam dzis u gina i sie nasłuchałam-po pierwsze ze cisnienie wysokie, nawet bardzo w stosunku do tego co miałam wczesniej chociaz jak na ciezarna to takie sobie, po drugie ze to puchniecie i zatrzymywanie wody w organizmie to moze byc objaw zle pracujacych nerek-dostałam skierowania na badania i mam je zrobic z trybie pilnym-wiec jade jutro...mały wazy 2100 gr, skurcze które mam sa przepowiadajace, i o ile nie bolesne to ok, ale jesli bolesne beda i regularne-nawet rzadko, co 3-4 godziny to mam dac znac-i ew na ktg sie zgłosic

poza tym znalezlismy dzis mega wielki sklep-hurtownie z rzeczami dla dzieci...dla poznanianek i okolic polecam-Akpol w starej modenie....gigantyczny i w miare tani-porównywalismy ceny zabawek- bo to akurat ostatnio kuowalismy dla chrzesniaka-i jest prawie tak tanio jak na allegro...

generalnie dzien taki sobie-bo u nas mega niskie cisnieine i padnieci jestesmy

uciekam poczytac co u was

ps...TRUDA-wszystkiego naj naj naj....badzicie całe zycie tak szczesliwi jak dzis jestescie!!

Cześć dziewczyny ja tylko na chwileczkę padnięta jestem bo nasprzątałam się jak głupi osioł i nie wiem tak naprawde po co , a potem pojechałam po ciuszki dla małego i będzie wielkie pranie ale to już jutro jakaś mała porcja .Życzę wam wszystkim miłego wieczorku pozdrawiam pa.:-)

uspokoilyscie mnie dziewczyny ech ja w sumie Huberta tez dosc nisko mialam ale nie pamietam zeby czasem az tak nisko byl...no ale moze nie zgubie maluszka ;-)

popralam dzisiaj ciuszki maluszka i mi sie humor poprawil....bo w sumie to nie najlepszy jak mam szpital w domu maz z goraczka Hubert tez i kaszel ech a wizyta na wtorek no nic mam nadzieje ze uda mi sie poprawic stan zdrowia przynajmniej dziecka panadol, eurospal syrop i rutinacea moze pomoga... mam nadzieje ze mnie nie zlapie bo chyba sie zalamie mam juz dosyc chorobsk....

Jestem dzis detka po prostu.
Myfa ja corcie tak nisko czulam w pierwszej ciazy,dziwne to uczucie takie jakby pod spojeniem lonowym..trudno opisac.Pozniej tak pieknie mi wariowala tam glowka ze zrobily mi sie tam 2 rozstepy,ktore chirurg jakims cudem usunal.teraz w tym miejscu mam blizne po CC.
Synus dzisiaj przelazl sobie na prawa strone brzucha:baffled:,myslalam ze jeza urodze z bolu..mile to nie bylo w kazdym badz razie.
My robimy zakupy 2 razy w tygodniu w supermarkecie ,jak maz wraca z pracy to wstepuje po drodze po pieczywko badz cos tam dodatkowego w tygodniu;-).
Macie racje te promocje nakrecaja czlowieka...a pozniej sobie czlowiek pluje w brode ze tyle kasy wydal.
Wcielam dzis pol duzej pizzy:szok: ja siebie nie poznaje:rofl2:...

Dziewczyny, ja Wam powiem mój sposób na domowy budżet, w domu robię sobie listę, co potrzebuję, jadę sobie do supermarketu i kupuję to co mam na liście, nie powiem, z enie zdaża mi się kupować innych rzeczy, ale ogólnie to mi się sprawdza. Ale fakt też jest taki, ze ceny są kosmiczne w sklepach i na to niestety nic nie poradzimy.:-(

Dołączyłam dzisiaj do Was dziewczyny, Termin mam na marzec i niestety mam zalecone leżeć, juz kota dostaje. Mój mąż lęży z grypą, ja od tygodnia męczyłam sie z katarem. Juz troszke lepiej.
Pozdrawiam Wasz wszystkie. Nowa

reklama
Do góry