reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Normalnie kosztuje chyba 230 zł nie jestem pewna ale jakos tak z płytką oni dają swoją i ze zdjęciami a najbardziej spodobało mi się to co powiedział na moje pytanie :-)czy za dopłatą moge zrobić usg 3d tak żeby jakies zdjecie mieć czy filmek a on mi na to najpierw zobaczymy jak dzidzia leży jak bedzie możliwosc ładnych ujęć to niema problemu ale jak nie to po co pani tył głowy no i miał racej no bo po co mi chciałm buźkę i mam udało się moja siliczna pyza chciała sie mamusi pokazać :-):-):-)

reklama
Dzięki Maniulka za informację o tych wodach. Uspokoiłaś mnie trochę bo ta wydzielina jest raczej biała (przezroczysta). Na pewno nie ma zabarwienia koloru herbaty, ale jest wodnista.

tyle kasy o matko... ale czego się nie robi dla dziecka
no to super, masz bardzo grzeczną córcię :-D a moja dzidzi to tylko wiecznie tyłek pokazuje i nawet nie znamy płci :dry:

Hmm, a czy jestescie pewne co do koloru wód? Mi sie wydaje ze one powinny byc jasne, przejrzyste, prawie jak woda. Jak kolor się zmienia oznacza to jakies nieprawidlowosci.
Rzeczywiscie sa jakies wkladki, zeby sprawdzic czy to wody plodowe, ale sa chyba dosc drogie.

Ponieważ mi wody odeszły w domu na białe kafelki jestem pewna że były jak herbata bo nawet w szpitalu pytali i jak karetkę wzywałam,mówili że kolor dobry że zielone wody to źle ale moje były ok więc to tak z własnego doswiadczenia:tak:

A ja myslalam ze wody plodowe sa przezroczyste tak jak zwykla woda.
Kurde nie mam mocy dzis na nic.
Boli mnie brzusio i maly sie strasznie wierci,pewnie cos kombinuje:-):-):-).
Ja tez widzialam synka buzka na 3d pokazala sie nam ale za bardzo nie chcial,caly czas pokazywal kim jest hehe-bezwstydnik

Truda - wszystkiego naj naj naj i oby Wam się wiodło :-)
A ja dzis odebralam wózek, fotelik, przewijak, wanienkę pozyczyla mi kolezanka :-) Mąż mi jutro złoży wózek, to zrobię fotki i wstawię :-)
My dzis, jako ze weekend i korków nie ma, przetestowalismy dojazdy do szpitali, tak zeby wiedziec, gdzie one dokladnie są. Mam nadzieje, ze mąż sobie dobrze to w glowie zakodował :-D
A dzis czeka nas jeszcze impreza u znajomych, zapowiada się super. TRzeba wykorzystac ostatki wolnosci, hihi ;-) I jeszcze do kina planujemy się wybrac na 2 filmy i do restauracji... Pewnie potem będzie nam tego brakować przez jakiś czas.

reklama
moonik1 i jaki kolorek wozeczka wybraliscie?

U nas dzisiaj prosty obiad: ziemniaki przyzmazone na patelni w talarki z cebulką przysmażoną (dla męża) bo juz mężul mnie prosił i prosił. On to jest mało wymagający. Pytam jakie ciasto Ci upiec: strucle, muffinki, sernik na zimno, deser z serkiem mascarpone? a on mowi ze nic nie chce :szok: ze nie je ciast i jak nic nie ma to nie ubolewa, mowi ze lepiej pojechac do plazy na lody. i nie moge zrobic sobie przyjemnosci pieczeniem, bo pozniej bym musial asama to zjesc. :-)
W przyszły weekend będe robiła zapasy pierogów do zamrażarki na czas pobytu w szpitalu i ewentualnie rekonwalescencji w domu. Tesciowa nie umie robic pierogow tylkjo kupuje gdzies w garmazerce ale ja wole sie natrudzic bo nie ma to jak wlasne.
Analizowalam z M koszty zyski i straty i strasznie duzo pieniedzy nam przepada nie wiadomo na co. nie znam rozwiazania jak zarzadzac pieniedzmi, ale chyba najwiecej wlasnie wychodzi nam na jedzenie. niby w kazdy weekend robimy zakupy na caly tydzien ale pozniej jak wracam z pracy to kupuje pieczywo, wedline i ser jak sie skonczy i markety maja to do siebie ze zgarne jeszcze pare produktow z pólek i przy kasie 50-70zł dziennie. bez sensu gospodarowanie. Ustalilismy ze jakies pieniadze bierzemy od niego z wyplaty i ode mnie i to poswiecamy na zakupy na miesiac do domu na zywnosc. i zobaczymy na co nam wiecej pieniazkow schodzi. Jak to jest u Was? Moze macie lepsze pomysly?

Do góry