reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ewelcia weź ze sobą na tą glukozę cytrynkę, u nas nie zabraniają, bo ponoć cytryna nie zakłóca wyniku, jak podadzą Ci glukozę wduś do niej soku z niej.

No naprawdę lekarz jak cholercia...:zawstydzona/y:

reklama
Ciekawi mnie to jak bedzie tutaj.
Bo jesli za dwa tygodnie to lipa,bo coz mi to da!!!!( wizyte mam za 2tyg:szok:)
Wkurza mnie to ze czekali od pazdziernika a teraz w ostatniej chwili mam to robic!!!

No nie Ewelcia napewno zrobią Ci szybciej...na tzw.CITO, wynik w ciągu 24 h., nie wierzę, że będą kazali dłużej czekać, kobiecie ciężarnej, tu trzeba szybko działać, w końcu zostało tak mało czasu (już tylko niecałe 2 miesiące:tak:)

P.s. Uciekam do łóżka...padam. Papa do rana.

Ewelcia będzie dobrze, zobaczysz, nie denerwuj się, stres działa negatywnie na cukier równieź. (ja dwa razy z rzędu robiłam ten test, główka do góry)
A panią "Los Milionos" jak ją spotkasz to ją pozdrów...przez kupę kamieni...:wściekła/y:;-)

ewelcia86 ja też wciskałam cytrynę i jak piłam i ten smak w buzi miałam to jeszcze sobie lizałam tą cytryne lepszy ten kwasny smak niż smak tej glukozy a nie wiem czy pamiętasz że dzisiaj ostatni posiłek o 21 mam nadzieje że już nic nie jadłas i jak będziesz piła to małymi łyczkami i nie chodź jak będziesz czekała na kolejne pobranie krwi wtedy wyniki są prawdziwe tak mi lekarka mówiła :tak:

reklama
Ewelcia ja wynik miałam po kilku sekundach :-) i też piłam z cytryną ;-) jak dla mnie nie było takie złe :tak: chociaż do pyszności trudno to zaliczyć :-D
Vinniki współczuję eks mężczyzny :baffled: na niektórych mężczyzn to brak słów

Do góry