reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Justina ja czasem pije piwko karmi...i nic się nie dzieje :tak:
Maniulka nic nie zgrzeszyłaś, bo jak na to tak patrzeć to i ja grzeszyłam, w pierwszej ciąży normalnie nagminnie piłam Pepsi i wcale nie "zero kalorii" tylko tą normalną...i nic mi ani Mikołajkowi nie było.:tak:, a co do napojów "zero kalorii" to słyszałam, że są bardziej szkodliwe w ciąży, bo zawierają słodziki typu aspartam.

kaczuszka...w leroyu mozna kupic taka specjalna tasme elastyczna do robienia nietypowych wzorków...tesa chyba

jak byłas na lutyckiej to skrobnij co tam trzeba miec dla siebie a co dla malucha...

Dziewczyny, ja ostatnio jestem wiecznie głodna, jadam małe porcje, ale i tak, no żeby mnie wiecznie ssało, już mój mąż się ze mnie śmieje, ale na szczęście nie tyje, bo bym się chyba załamała:-DCzy Wy tez tak macie?????????:szok:

A jak jest z wymazem z pochwy z płatnościami? czy mozna go wykonac na fundusz? I tak smao posiew moczu. Może orientujecie się? bo znowu muszę wydać 70zł. Mnie na wizycie nie zrobił tylkpo kazał przynieść wyniki na 3 lutego.

Niestety nie wiem, pewnie dowiem się tego 12 lutego. Ale nie sądzę, żebym coś płaciła. Chodze normalnie na wizyty z nfz i do tej pory oprócz badań na toxo nie płaciłam za nic. Nawet jak moja lekarka robiła mi u siebie prywatnie usg, bo ten lekarz u nas w przychodni zrobił ostatnie tak beznadziejnie, że nic nie mogła z niego wyczytać, a i to co tam napisał wydawało jej się bardzo nieprawdopodobne...

mirka...ja tez...dziwne ale czasami nawet w nocy sie budze ok 3-4 i jestem po prostu głodna! jem małe porcje i zazwyczaj w nocy wystarczy mi pudding smakija, ale wczoraj np dorwałam bułeczke i zjadałam z wielkim apetytem

Mnie też w nocy głód wilczy chwyta, ale jestem uparta i do kuchni nie idę, bo do rana bym z niej pewnie nie wyszła:-D Wczoraj od 6 rano tak jęczałam, że jestem głodna, że m chciał juz dla świętego spokoju iść i robić śniadanie, ale dałam radę i wytrzymałam do 7:30:-)

No ja jeszcze w nocy panuje, praktycznie zero głodu, ale za dnia to co chwila coś mielę w buzi, mój mężuś chwilami się ze mnie śmieje i pyta czy już setki dobiłam...milutki nie;-)

reklama
Ja też ostatnio jestem w nocy głodna... Mój m się ze mnie śmieje, że jak już wstanę na siku, to żeby nie marnować tego jednego spaceru do łazienki to przy okazji przechodząc obok zajrzę do kuchni ;) A najgorsze, że mam ochotę na słodycze, których nie mogę jeść...

Do góry