reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Justina ja czasem pije piwko karmi...i nic się nie dzieje :tak:
Maniulka nic nie zgrzeszyłaś, bo jak na to tak patrzeć to i ja grzeszyłam, w pierwszej ciąży normalnie nagminnie piłam Pepsi i wcale nie "zero kalorii" tylko tą normalną...i nic mi ani Mikołajkowi nie było.:tak:, a co do napojów "zero kalorii" to słyszałam, że są bardziej szkodliwe w ciąży, bo zawierają słodziki typu aspartam.

kaczuszka...w leroyu mozna kupic taka specjalna tasme elastyczna do robienia nietypowych wzorków...tesa chyba

jak byłas na lutyckiej to skrobnij co tam trzeba miec dla siebie a co dla malucha...

Dziewczyny, ja ostatnio jestem wiecznie głodna, jadam małe porcje, ale i tak, no żeby mnie wiecznie ssało, już mój mąż się ze mnie śmieje, ale na szczęście nie tyje, bo bym się chyba załamała:-DCzy Wy tez tak macie?????????:szok:

A jak jest z wymazem z pochwy z płatnościami? czy mozna go wykonac na fundusz? I tak smao posiew moczu. Może orientujecie się? bo znowu muszę wydać 70zł. Mnie na wizycie nie zrobił tylkpo kazał przynieść wyniki na 3 lutego.

Niestety nie wiem, pewnie dowiem się tego 12 lutego. Ale nie sądzę, żebym coś płaciła. Chodze normalnie na wizyty z nfz i do tej pory oprócz badań na toxo nie płaciłam za nic. Nawet jak moja lekarka robiła mi u siebie prywatnie usg, bo ten lekarz u nas w przychodni zrobił ostatnie tak beznadziejnie, że nic nie mogła z niego wyczytać, a i to co tam napisał wydawało jej się bardzo nieprawdopodobne...

mirka...ja tez...dziwne ale czasami nawet w nocy sie budze ok 3-4 i jestem po prostu głodna! jem małe porcje i zazwyczaj w nocy wystarczy mi pudding smakija, ale wczoraj np dorwałam bułeczke i zjadałam z wielkim apetytem

Mnie też w nocy głód wilczy chwyta, ale jestem uparta i do kuchni nie idę, bo do rana bym z niej pewnie nie wyszła:-D Wczoraj od 6 rano tak jęczałam, że jestem głodna, że m chciał juz dla świętego spokoju iść i robić śniadanie, ale dałam radę i wytrzymałam do 7:30:-)

No ja jeszcze w nocy panuje, praktycznie zero głodu, ale za dnia to co chwila coś mielę w buzi, mój mężuś chwilami się ze mnie śmieje i pyta czy już setki dobiłam...milutki nie;-)

reklama
Ja też ostatnio jestem w nocy głodna... Mój m się ze mnie śmieje, że jak już wstanę na siku, to żeby nie marnować tego jednego spaceru do łazienki to przy okazji przechodząc obok zajrzę do kuchni ;) A najgorsze, że mam ochotę na słodycze, których nie mogę jeść...

Do góry