M
modroklejka
Gość
kaczuszka ja od tego samego sprzedawcy chciałam tylko zestaw farma ale wielki....
o kurcze! włąsnie sie pojawiła aukcja...musze zamówic!
o kurcze! włąsnie sie pojawiła aukcja...musze zamówic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja suczka w lutym była sterylizowana.... nie wymiotowała w ogóle, to zalezy od psiaka....ale lekarz też mówiła że może mieć problemy z wypróżnieniem odebraliśmy ją ok 17 i prosił zeby wystawić na dwór ok 21-22 żeby się wysiusiała..... a ta nasza maleńka taka obolała ze szwami nie dość że sikneła to jeszcze się wyklocowała... taką dzielną suczke mamya ja od rana rozebrałam choinke i ponad 2 godziny prasowałam...nóg nie czuje...ale teraz chwile poleze i potem znowu poprasuje...kazdy wyprasowany ciuszek maluszka cieszy mnie jak prezent pod choinka....
poza tym sie okazało ze jak małż wróci to musimy z psem do weta szurnac...wczoraj sie mały z duzym zcieły i mały ma jakas ranke, niestety nie wyglada za ładnie i kto wie czy nie trzeba bedzie zszyc...a mały na zywca sie nie da wiec pewnie narkoza nas czeka...a po narkozie jak sie wybudza to rzyga wiec juz wiem jak bedzie wygladał moj wieczór...
a wogole to sie wkurzyłam...mialam upatrzone na allegro takie naklepjki na sicany do pokoju małego i od tygodnia sprzedawca nie wystawia zestawu który mnie interesuej...chyba do niegeo po prostu napisze i poprosze o przysłanie niezaleznie od allegro...
a ja dziś już po wizycie w Inspekcji Pracy bo mnie chciał pracodawca wyrolować i musiałam się jeszcze upewnić w jednej kwestiiachhhh jak to trzeba się znać na wszystkich przepisach.Ludzie są okropni...
Poza tym dziś spałam tylko 4 godziny, od 24 do 4 rano i potem juz do 6 usnąć nie mogłam:-( bezsenność... teraz chyba drzemka będę musiała zaliczyć, ale będę rozbita. Nienawidze spać w ciagu dnia bo potem się dziwnie czuję, staram się aby to się rzadko zdarzało.
Powinnam się wziąść za sprzątanie aleee taaaak mi się nie chce:-(
Najpierw sie chyba jeszcze pouczę do tej mojej obrony.