M
modroklejka
Gość
kaczuszka ja od tego samego sprzedawcy chciałam tylko zestaw farma ale wielki....
o kurcze! włąsnie sie pojawiła aukcja...musze zamówic!
o kurcze! włąsnie sie pojawiła aukcja...musze zamówic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja suczka w lutym była sterylizowana.... nie wymiotowała w ogóle, to zalezy od psiaka....ale lekarz też mówiła że może mieć problemy z wypróżnieniem odebraliśmy ją ok 17 i prosił zeby wystawić na dwór ok 21-22 żeby się wysiusiała..... a ta nasza maleńka taka obolała ze szwami nie dość że sikneła to jeszcze się wyklocowała... taką dzielną suczke mamy))a ja od rana rozebrałam choinke i ponad 2 godziny prasowałam...nóg nie czuje...ale teraz chwile poleze i potem znowu poprasuje...kazdy wyprasowany ciuszek maluszka cieszy mnie jak prezent pod choinka....
poza tym sie okazało ze jak małż wróci to musimy z psem do weta szurnac...wczoraj sie mały z duzym zcieły i mały ma jakas ranke, niestety nie wyglada za ładnie i kto wie czy nie trzeba bedzie zszyc... a mały na zywca sie nie da wiec pewnie narkoza nas czeka...a po narkozie jak sie wybudza to rzyga wiec juz wiem jak bedzie wygladał moj wieczór...
a wogole to sie wkurzyłam...mialam upatrzone na allegro takie naklepjki na sicany do pokoju małego i od tygodnia sprzedawca nie wystawia zestawu który mnie interesuej...chyba do niegeo po prostu napisze i poprosze o przysłanie niezaleznie od allegro...
a ja dziś już po wizycie w Inspekcji Pracy bo mnie chciał pracodawca wyrolować i musiałam się jeszcze upewnić w jednej kwestii achhhh jak to trzeba się znać na wszystkich przepisach.Ludzie są okropni...
Poza tym dziś spałam tylko 4 godziny, od 24 do 4 rano i potem juz do 6 usnąć nie mogłam:-( bezsenność... teraz chyba drzemka będę musiała zaliczyć, ale będę rozbita. Nienawidze spać w ciagu dnia bo potem się dziwnie czuję, staram się aby to się rzadko zdarzało.
Powinnam się wziąść za sprzątanie aleee taaaak mi się nie chce:-(
Najpierw sie chyba jeszcze pouczę do tej mojej obrony.