reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

kaczuszka znam ten bol...ja tez sie ciesze mimo wszytsko ze teraz waga mniejsza niz w pierwszej ciazy....ale to tez jest tak ze teraz czlowiekmadzrejszy jest hahah i juz nie dogadza sobie tak to raz a dwa to mamy obowiazki wieksze juz....

a ja tez tak myslalam ze po niby luzniejsza, ale akurat pytalam sie kolegow i stwierdzili ze nie oni roznicy nie doczowaja....a jak z doznanaimi kobiet nie mam pijecia ...mialam cc pierwsza...

reklama
ja az sie boje normalnie wcinalam pasztety profitu pomidorowe nalogowo wczesniej....od jakiegos czasu juz nie jadlam...ale az mnie telepie jak sobie pomysle na co oni nas narazaja...noi oczywiscie jak juz cos sie stanie wtedy sanepid wkracza do akcji a tak olewka na nikim nie ciazy tak naprawde odpwiiedzialnosc za to co jemy, bo to importer jest odowiedzialny tylko za to co sporwadza do kraju, ale nikt jego juz nie sprawdzi ...strszne bo to dotryczy nie tylko spozywki, ale i zabawek, ubranek dla dzieci np....

sok pomidorowy pije, ale wiecie najweicej potasu jest w koncentracie pomidorowym :-)

a na opuchniecia - ograniczyc praktycznie do zera sol i przyprawy typu wegeta...jedynie ziolka zostawic...pomaga a i woda niskosodowa...

Hej
Ja sobie paszteciki sprawdzilam wczoraj i te ktore mam w lodoweczce sa z dobrej parti-cale szczescie,wczesniej ich nie jadlam.Mam ograniczony dostep do polskich produktow(chyba ze maz przypadkiem jest w okolicy gdzie sa takie sklepy,u nas na prowincji to niestety nie ma).Swoja droga to niezle szopki odchodza...
Snuje sie po domu i miejsca znalezc sobie nie moge:tak:,jutro koniec remontu:-)wiec bedzie co robic;-).

a ja od rana rozebrałam choinke i ponad 2 godziny prasowałam...nóg nie czuje...ale teraz chwile poleze i potem znowu poprasuje...kazdy wyprasowany ciuszek maluszka cieszy mnie jak prezent pod choinka....

poza tym sie okazało ze jak małż wróci to musimy z psem do weta szurnac...wczoraj sie mały z duzym zcieły i mały ma jakas ranke, niestety nie wyglada za ładnie i kto wie czy nie trzeba bedzie zszyc...:eek: a mały na zywca sie nie da wiec pewnie narkoza nas czeka...a po narkozie jak sie wybudza to rzyga wiec juz wiem jak bedzie wygladał moj wieczór...

a wogole to sie wkurzyłam...mialam upatrzone na allegro takie naklepjki na sicany do pokoju małego i od tygodnia sprzedawca nie wystawia zestawu który mnie interesuej...chyba do niegeo po prostu napisze i poprosze o przysłanie niezaleznie od allegro...

Hejka!!!

Ja od rana sprzątam jak szalona, bo po południu mam kolędę, a ja to taka głupia jestem, ze muszę mieć wysprzątane na błysk, rano już umyłam ściany, bo były brudne( tak to już jest jak się ma psa i męża:-D), teraz pościągam kurze, potem odkurzę podłogi i pojeżdżę na mopie, co by pięknie lśniły:-), a jak Ksiądz przyjdzie to pewnie nie będę miała siły palcem ruszyć, no bo łazienkę też przecież muszę sprzątnąć, bo jakby księżulkowi zachciało się siusiu to tam pewnie też będzie chciał wejść:szok::-D
Buuu, a nie mam nikogo, kto z własnej chęci chciałby mi pomóc.....

a ja dziś już po wizycie w Inspekcji Pracy bo mnie chciał pracodawca wyrolować i musiałam się jeszcze upewnić w jednej kwestii:eek::wściekła/y: achhhh jak to trzeba się znać na wszystkich przepisach.Ludzie są okropni...
Poza tym dziś spałam tylko 4 godziny, od 24 do 4 rano i potem juz do 6 usnąć nie mogłam:-( bezsenność... teraz chyba drzemka będę musiała zaliczyć, ale będę rozbita. Nienawidze spać w ciagu dnia bo potem się dziwnie czuję, staram się aby to się rzadko zdarzało.
Powinnam się wziąść za sprzątanie aleee taaaak mi się nie chce:-(
Najpierw sie chyba jeszcze pouczę do tej mojej obrony.

Modroklejka ty juz poprasowalas a ja mam zamiar sie zabrac za to:-)
moze obejdzie sie bez szycia i nie bedzie Ci piesek wymiotowal wieczorkiem.Wey pewnie cos poradzi:-)

Odnosnie koledy: 2lata temu na nowy dom przeprowadzila sie znajoma noi przyjmowala ksiedza,no to on tam swoieci wszystkie pokoje,kuchnie,korytarz i otwiera drzwi a tam lazienka juz sie zamachna tym kropidlem i mowi "a tu tez poswiecimy zeby sie lepiej sra*o" hehe.
W poniedzialek albo we wtorek w jakis wiadomosciach mowili o koledzie i jedna babka powiedziala do ksiedza "i ze tez chcialo sie ksiedzu wchodzic na 4pietro po 10zl"hehe.

Miroslawa tylko nie przesadzaj za bardzo z tym sprzataniem:cool2:

a wogole to sie wkurzyłam...mialam upatrzone na allegro takie naklepjki na sicany do pokoju małego i od tygodnia sprzedawca nie wystawia zestawu który mnie interesuej...chyba do niegeo po prostu napisze i poprosze o przysłanie niezaleznie od allegro...
ja czekam na kasę i chyba zdecydowałam się na takie...
NAKLEJKI DUŻE SAFARI - DRUGI ZESTAW GRATIS!!! (524240748) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję że będą fajnie wyglądać... tylko trochę dużo kasy :confused:

reklama
Do góry