reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

edis :-) chodziło mi o mój rok, że był sredni. ale oczywiscie jest wiele pozytywnych spraw, ktore mile bede wspominac i beda mi sie kojarzyc wlasnie z data 2008. :) Jednak straciłam domownika i to przewyższa zyski nad stratami. Jak Ty wytrzymałaś do 4 :rofl:
choć gdyby u mnie bylo mile towarzystwo to kto wie do ktorej bym funkcjonowała :-)

reklama
Jak wytrzymałam? - sama sobie chyba odpowiedziałaś na to pytanie w ostatnim swoim stwierdzeniu. U mnie towarzystwo było super (w sumie 17 osób, w tym 2 dzieci - mój już prawie 11 letni Kamil i nasza 4 letnia siostrzenica).

Aha, i jeszcze jedno, jestem jeszcze w stanie zaraz śmigać do siostrzeńca na 3 urodzinki. Obiecaliśmy, że wpadniemy na chwilę skosztować tortu (który zresztą sama upiekłam ;-)). Bardzo w sumie prosty, robiłam go pierwszy raz, jak da się zjeść to wrzucę jutro przepisik w gotowaniu.

hej wam w nowym roku:). Sylw u niej był do bani. Towarzystwo się spiło i powstała b przykra sytuacja :( typu my tu rządzimy ty nic nie znaczysz ulubiona mojej "siostry"

duzo by pisać i powiem krotko zostałam obrazona przez nia ale ja to ja J obrazila a tego jej nie daruje

Witam Panie w nowym roku.
U mnie zabawa udała się przecudnie. W gronie Tomka rodziny. Panowie sobie popili, pożartowaliśmy. O północy poszliśmy na plac obejrzeć pokaz ogni sztucznych. Ja się w tym roku obyłam bez szampana, nawet bez piccolo :-) Tylko mnie bóle reumatyczne łapały i trochę marudziłam, ale ogółem to będę miło wspominać.

I wiecie nad czym się ostatnio zastanawiałam, zaczął się nowy rok, my będziemy rodziły już prawię za chwilę, a dzieci, które przyjdą na świat w listopadzie czy w grudniu jeszcze nie zostały poczęte:-) A nasze maluchy są już takie "duże" i w ogólę. :-):-):-)

tesi oo Kaszuby to mieszkamy blisko siebie ;-)
magda19lenka hi hi słuszne stwierdzenie ;-) hi hi niektóre koleżanki i koledzy z klas naszych przyszłych pociech być może jeszcze nie są nawet w planach :-D

eh dzisiaj jakiś taki leniwy dzień, nawet nie czuję że jest już 16:24 :-p ale ciemno za oknem tak ponuro, hi hi pogoda tylko do spania :-D

Agusia ja mieszkam w okolicach Kartuz, a ty? :-)
Ktoś tam pisal o ciepłym kakao, ale mi smaku narobili, ide sobie tez zagotowac.:-D:-D

tesi ja też a dokładniej to w Żukowie ;-)hi hi i teraz doczytałam, że masz termin na 27 marca, a ja na 25 :-) więc bardzo podobnie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej spedzilismy rowniez milo wczorajszy dzien.Mala towarzyszyla nam do 24.25:-D czyli Nowy Rok przywitala.Ja padlam do lozka kolo 1ej haha.Kolo poludnia mialam kawke z kolezanka,bardzo fajny dzionek dzis mam...mimo ze dzis pierwszy dzien po zmianie kodu z 2 na 3..jejcia mam juz 30 lat:baffled:.

Do góry