reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

edis :-) chodziło mi o mój rok, że był sredni. ale oczywiscie jest wiele pozytywnych spraw, ktore mile bede wspominac i beda mi sie kojarzyc wlasnie z data 2008. :) Jednak straciłam domownika i to przewyższa zyski nad stratami. Jak Ty wytrzymałaś do 4 :rofl:
choć gdyby u mnie bylo mile towarzystwo to kto wie do ktorej bym funkcjonowała :-)

reklama
Jak wytrzymałam? - sama sobie chyba odpowiedziałaś na to pytanie w ostatnim swoim stwierdzeniu. U mnie towarzystwo było super (w sumie 17 osób, w tym 2 dzieci - mój już prawie 11 letni Kamil i nasza 4 letnia siostrzenica).

Aha, i jeszcze jedno, jestem jeszcze w stanie zaraz śmigać do siostrzeńca na 3 urodzinki. Obiecaliśmy, że wpadniemy na chwilę skosztować tortu (który zresztą sama upiekłam ;-)). Bardzo w sumie prosty, robiłam go pierwszy raz, jak da się zjeść to wrzucę jutro przepisik w gotowaniu.

hej wam w nowym roku:). Sylw u niej był do bani. Towarzystwo się spiło i powstała b przykra sytuacja :( typu my tu rządzimy ty nic nie znaczysz ulubiona mojej "siostry"

duzo by pisać i powiem krotko zostałam obrazona przez nia ale ja to ja J obrazila a tego jej nie daruje

Witam Panie w nowym roku.
U mnie zabawa udała się przecudnie. W gronie Tomka rodziny. Panowie sobie popili, pożartowaliśmy. O północy poszliśmy na plac obejrzeć pokaz ogni sztucznych. Ja się w tym roku obyłam bez szampana, nawet bez piccolo :-) Tylko mnie bóle reumatyczne łapały i trochę marudziłam, ale ogółem to będę miło wspominać.

I wiecie nad czym się ostatnio zastanawiałam, zaczął się nowy rok, my będziemy rodziły już prawię za chwilę, a dzieci, które przyjdą na świat w listopadzie czy w grudniu jeszcze nie zostały poczęte:-) A nasze maluchy są już takie "duże" i w ogólę. :-):-):-)

tesi oo Kaszuby to mieszkamy blisko siebie ;-)
magda19lenka hi hi słuszne stwierdzenie ;-) hi hi niektóre koleżanki i koledzy z klas naszych przyszłych pociech być może jeszcze nie są nawet w planach :-D

eh dzisiaj jakiś taki leniwy dzień, nawet nie czuję że jest już 16:24 :-p ale ciemno za oknem tak ponuro, hi hi pogoda tylko do spania :-D

Agusia ja mieszkam w okolicach Kartuz, a ty? :-)
Ktoś tam pisal o ciepłym kakao, ale mi smaku narobili, ide sobie tez zagotowac.:-D:-D

tesi ja też a dokładniej to w Żukowie ;-)hi hi i teraz doczytałam, że masz termin na 27 marca, a ja na 25 :-) więc bardzo podobnie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej spedzilismy rowniez milo wczorajszy dzien.Mala towarzyszyla nam do 24.25:-D czyli Nowy Rok przywitala.Ja padlam do lozka kolo 1ej haha.Kolo poludnia mialam kawke z kolezanka,bardzo fajny dzionek dzis mam...mimo ze dzis pierwszy dzien po zmianie kodu z 2 na 3..jejcia mam juz 30 lat:baffled:.

Do góry