reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

nili-ja juz w ciazy 3 razy miałam pasemka robione! z tego co wiem farbowanie nie szkodzi-kiedys takie opinie krazyły-ale to głownie ze wgzledu na amoniak w farbach-teraz juz go w nich nie ma wiec nie ma i kłopotu:-D

reklama
cześć dziewczynki!!
chciałam sie pochwalić że po kilku dniach spędzonych na uczelni, oddałam w końcu prace!! na koniec stycznia obrona.. teraz tylko nauka:tak:
Dzis swietuje tez studiówke :tak: Myfa chyba tez:-D wiec gratulacje.

A co do swiat to upieke tylko jedno ciasto i wezme ze soba do rodziców bo tam spedzimy swieta;-) wiec jade na gotowe..
Mała choinka juz ubrana a dużą bedziemy wybierać jak przyjda lampki z allegro :tak: no i jeszcze gwiazde musimy zrobic..

Dziś leniu****e też, po ostatnich dniach wiec na razie znikam:tak:

Buziakiiii

Jestem pełna podziwu czytając Wasze wypowiedzi. Macie siły piec, gotować, sprzątać, zajmować się dziećmi i nadal buzuje w Was energia. Ja wyczekuję do 16-stej, kiedy wróci mąż i przekazuję Mu opiekę nad córeczką. Jestem już zmęczona i potrzebuję dychu.Albo mam słabą kondycję fizyczną , albo moja Księżniczka jest tak absorbująca :))
nili nie przejmuj sie ...ja mam tak jak ty ...a gotowac nie znowsze ...szczeze nienawidze....piec jeszcze jeszcze,,,ale z gotowaniem mam problemy zawsze....i tez ciagle zmeczona jestem ostatnio:)

tanu - spróbuj poczytać coś lekkiego, przy czym sie nie trzeba wysilać - ot tak dla przyjemności czytania. ja pochłonęłam wszystkie książki Harlana Cobena, (sensacja, ale nie wiem czy takie lubisz) - on ma bardzo lekki i śmieszny język i zaskakujące zakończenia :-)

Dzięki za wszystkie rady. Jutro idę do fryzjera podciąć włosy ( może Vanessa do jutra mi ich wszystkich nie wytarga :)) I umawiam się ze szwagierką na farbowanie. Może w końcu będę wyglądała jak człowiek :) Tanu - nie smuć się. Będzie dobrze i szybko wrócisz do domku.

Witam Nili widze ze obydwie mamy cory o tym samym imieniu:-).
Ja mam jakis przyplyw energi przed swietami,planujemy jeszcze maly remont przed swietami;-):-)

Rzeczywiście M*R* :)) Choć moja trochę młodsza. Nie usiedzi na pupie nawet kilku minut, niektórzy znajomi nawet podejrzewali, że ma ADHD, choć lekarz uspokoił,że to po prostu bardzo żywe dziecko :) Nie wiem czy wszystkie Vanessy są takie ... :)Teraz będzie Sandra. Mam nadzieję, że trochę spokojniesza...

reklama
Do góry