reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

A więc do jutra kochane po wizycie sie odezwe i sprawdzimy czy nasze zaklady sie sprawdziły juz nie moge sie doczekac ide dolozka cos zmeczona jestem miłej nocki:tak:

reklama
witajcie!

chyba bede chora:-(
mam wypieki, pot spływa mi po plecach, bolą mnie wszystkie kosci, a na dodatek wysycha mi w buzi i nosie....

ide sie polozyc-a miałam w planie prasowanie....buuuu...zle mi!

Laila, Mirka - ja też mam wizytę w piątek:-) Mam nadzieję, że wszystkie podzielimy się potem dobrymi wieściami.

Modroklejka - idź leżeć kobieto, prasowanie nie zając, nie ucieknie.

Witam Was wszystkie,
ja dzisiaj tez miałam na obiad spagetti (ale się zgrałyśmy z avanti i Trudą):-)
U mnie wszystko O.K., tylko już mnie tochę zaczynają plecy boleć po całym dniu pracy.
Mirosława i Modroklejka przed spaniem proszę wypić ciepłe mleko z miodem, masełkiem i czosnkiem, to wam pomoże się wygrzać.

Truda jutro po wizycie odezwij się koniecznie.

Ja będę miała badanie obciążenia glukozą 5.1.09 a potem 12.1.09 USG dzidziusia.
Jeśli chodzi o moich teściów to są bardzo fajni i bez problemu mówię do nich mamo, tato;-)
Pozdrawiam, miłej nocki i kolorowych snów.pa

reklama
Uff, dopiero teraz nadrobiłam zaległości na forum!
Modroklejka, Mirka i wszystkie inne przeziębione Marcóweczki - dobrze Wam Caro radzi - wypić mleczko lub herbatkę z miodzikiem, dobrze się wyspać i mam nadzieję, że rano będzie lepiej!
Ostatnio była mowa o plackach ziemniaczanych, dziś króluje spaghetti - uwielbiamy, szczególnie mój starszy syn i możemy jeść na przeróżne sposoby!
Ja teściów nigdy praktycznie nie miałam - mój eks wychowywał się z dziadkami, a obecny mąż jest nie dość, że dużo starszy ode mnie to jeszcze był takim dzieckiem na stare lata swoich rodziców - tak więc jego rodzice to już staruszkowie, kochani i serdeczni, właściwie zależni od nas - więc dla mnie znowu są bardziej jak dziadkowie niż teściowie - na razie mówię do nich tak trochę bezosobowo, nie mogę się jeszcze przemóc z mamą i tatą - jesteśmy rok po ślubie. Do moich rodziców mój mąż zwraca się przez "ty", tak się stało jeszcze przed naszym ślubem.
Pozdrowienia dla Wszystkich!

Do góry