reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara nie wiem wiem ze teskno:-)no ale moze to ten okres przed swiateczny dzis np. Kuba nie gra w gry wiec kompa mam dla siebie jeszcze Dawid czeka kiedy skancze hahaha i biedak sie doczekac nie moze dam mu pozniej nich korzysta zastanawiamy sie nad drugim laptopem bedzie luzniej :-D a co tych witamin to ja naprawde jestm zaskoczona tym co mi powiedziala babka moze sie nie zna czy co hmmm

reklama
A ja dziś byłam u fryzjera - podcięłam włoski dość krótko jak na mnie (zwykle nosiłam półdługie) i zrobiłam sobie kolorek - humor od razu mi się poprawił:tak: Kupiłam też śliczny kocyk dla Małej i różowiutki pajacyk - ubranek mam dużo "dostanych" w neutralnych kolorkach więc 56 nie zamierzam kupować za dużo - ale kilka słodkich typowo dziewczynkowych zakupię:-) No i kupiłam też koszulkę do szpitala taką do karmienia.

Cieszę się bardzo na te Święta - przed weekendem moja mamusia zajęła się moimi oknami i firankami - kochana jest - więc coś już jest zrobione. W środę idę na wigilię do pracy - fajnie, nie widziałam się z większością koleżanek ponad miesiąc. W piątek wizyta u ginka a w sobotę slub siostry. Tak więc napięty tydzień a w międzyczasie będę odpoczywać i leniuchować, jak zalecił lekarz.

CO do placków ziemniaczanych, to ja lubię ze śmietaną, albo z sosem grzybowym albo z gulaszem - a mój M właśnie uwielbia ze śmietaną i cukrem - dla mnie ziemniaki i cukier to zestaw nie-do-pogodzenia;-)

Aha - Moja Córeczka ma dzisiaj Studniówkę!

Miotlica gratuluje studniowki!!!!
Ja nadal leze ale musze zaraz sie zerwac bo czuje glod i muze cos zjesc,a tak mi sie fajnie lezy.Musze dzis jeszcze wypisac zyczenia swiateczne na kratkach bo jutro albo w srode chce wyslac.
Oj wiem Sara ze mi sie nalezy odpoczynek jak psu buda heheh

U mnie też studniówka!!!!z tej okazji zaliczyłam dzisiaj 5-10-15 i zakupiłam parę ciuszków dla małej :-)
no dzisiaj to jakos aktywniej na forum sie zrobiło a po nowym roku na pewno bedzie lepiej :tak:ja pisze tylko tutaj chyba ze gdzies z jakims zapytaniem ale nic więcej
miotlica nowa fryzurka zawsze poprawi humor pod warunkiem że jest taka jaką się chciało gratuluje studnióweczki!!!!!!!!!:-):-):-)
ewelcia86 pięknie cię dopadło całe szczescie że jestes w domu a to że szef się zezłosci no cóż tak bywa wiec aby do srody aż cię lekarz obejży a teraz wyrko i kuruj się
Truda23 mi też cos sie wydaje że w tym DHA niema wszystkich witamin ale nie jestem pewna musze się też spytać na wizycie ale dopiero w czwartek
M*R* ja tez mam humorki czasmi nie do zniesienia dla samej siebie a co dopiero na innych
Vinniki tak mąż będzie już w czwartek ale późno wieczorem nawet ok 24 ale ja bardzo liczę że to czwartek bo noc już razem no i udało się będzie ponad 3 tygodnie więc to jest bardzo dużo na te warunki zawsze był ok 2

Ostatnia edycja:
maniulka no ja mysle kurcze tak dlugo na to czekam ale licze sie z tym ze naprawde moge sie jeszcze nie dowiedziec bo cos tak czuje ze moze sie stac jejku ja juz nie wiem co bedzie i co mam kupowac ostatnio takie piekne wyprawki byly tylko ze tylko rozowe lub niebieskie i nawet kupic nie moglam bo nie wiedzialam jaki kolor hahah masakra:-D

Truda super ze wszystko wporzadku noi w srode koniecznie daj znac kto tam mieszka w brzusiu....quote]

Mam pytanie do tych co biora Prenatal Calssic poniewaz dzis w aptece dala mi tabletki te same- mowiac ze to sa na 3 trymestr a Prenatal DHA to są pomocnicze witaminy do Prenatal Classic jakie wy teraz bierzecie w lub na 3 trymestr bo ja juz zglupiałam?????????:baffled::confused:
no ja brałam clasc...ale tak jak ty teraz kupilam te DHA bo tak tu dziwczyny pisaly o tych kwasach omega ...ze ja tez zapragnelam:-)....

Wiem,wiem obowiazki itp.Jakos mi po prostu teskno do czasow kiedy bylo nas duzo i duzo postow.Ale moze po nowym roku,jak juz minie szal swiateczny i sylwestrowy znow bedzie nas wiecej.Ewelcia no fakt,ty jestes codziennie lub prawie codziennie:)Fatalnie ze tak cie przeziebienie zmoglo.Moze faktycznie idz do lekarza.Oj a odpoczynek od pracy to ci sie nalezy jak nie wiem co!
ja sie przyznaje,ze pisze mniej.....taka jakos mam coraz mniej okazji...moze dlatego, ze maly ciagle chory i siedzimy razem w domu...a poza tym jakos tak nic u mnie sie nie dzieje o czym warto by napisac.....no jedyna ciekawostka to ze mialam nadzieje na pessar przed swietami i na nadziei sie skonczylo bo terminy na koniec roku i poczatek nastepnego:(

reklama
Do góry