Sara nie wiem wiem ze teskno:-)no ale moze to ten okres przed swiateczny dzis np. Kuba nie gra w gry wiec kompa mam dla siebie jeszcze Dawid czeka kiedy skancze hahaha i biedak sie doczekac nie moze dam mu pozniej nich korzysta zastanawiamy sie nad drugim laptopem bedzie luzniej a co tych witamin to ja naprawde jestm zaskoczona tym co mi powiedziala babka moze sie nie zna czy co hmmm
reklama
miotlica
Fanka BB :)
A ja dziś byłam u fryzjera - podcięłam włoski dość krótko jak na mnie (zwykle nosiłam półdługie) i zrobiłam sobie kolorek - humor od razu mi się poprawił Kupiłam też śliczny kocyk dla Małej i różowiutki pajacyk - ubranek mam dużo "dostanych" w neutralnych kolorkach więc 56 nie zamierzam kupować za dużo - ale kilka słodkich typowo dziewczynkowych zakupię:-) No i kupiłam też koszulkę do szpitala taką do karmienia.
Cieszę się bardzo na te Święta - przed weekendem moja mamusia zajęła się moimi oknami i firankami - kochana jest - więc coś już jest zrobione. W środę idę na wigilię do pracy - fajnie, nie widziałam się z większością koleżanek ponad miesiąc. W piątek wizyta u ginka a w sobotę slub siostry. Tak więc napięty tydzień a w międzyczasie będę odpoczywać i leniuchować, jak zalecił lekarz.
CO do placków ziemniaczanych, to ja lubię ze śmietaną, albo z sosem grzybowym albo z gulaszem - a mój M właśnie uwielbia ze śmietaną i cukrem - dla mnie ziemniaki i cukier to zestaw nie-do-pogodzenia;-)
Aha - Moja Córeczka ma dzisiaj Studniówkę!
Cieszę się bardzo na te Święta - przed weekendem moja mamusia zajęła się moimi oknami i firankami - kochana jest - więc coś już jest zrobione. W środę idę na wigilię do pracy - fajnie, nie widziałam się z większością koleżanek ponad miesiąc. W piątek wizyta u ginka a w sobotę slub siostry. Tak więc napięty tydzień a w międzyczasie będę odpoczywać i leniuchować, jak zalecił lekarz.
CO do placków ziemniaczanych, to ja lubię ze śmietaną, albo z sosem grzybowym albo z gulaszem - a mój M właśnie uwielbia ze śmietaną i cukrem - dla mnie ziemniaki i cukier to zestaw nie-do-pogodzenia;-)
Aha - Moja Córeczka ma dzisiaj Studniówkę!
Miotlica gratuluje studniowki!!!!
Ja nadal leze ale musze zaraz sie zerwac bo czuje glod i muze cos zjesc,a tak mi sie fajnie lezy.Musze dzis jeszcze wypisac zyczenia swiateczne na kratkach bo jutro albo w srode chce wyslac.
Oj wiem Sara ze mi sie nalezy odpoczynek jak psu buda heheh
Ja nadal leze ale musze zaraz sie zerwac bo czuje glod i muze cos zjesc,a tak mi sie fajnie lezy.Musze dzis jeszcze wypisac zyczenia swiateczne na kratkach bo jutro albo w srode chce wyslac.
Oj wiem Sara ze mi sie nalezy odpoczynek jak psu buda heheh
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
U mnie też studniówka!!!!z tej okazji zaliczyłam dzisiaj 5-10-15 i zakupiłam parę ciuszków dla małej :-)
no dzisiaj to jakos aktywniej na forum sie zrobiło a po nowym roku na pewno bedzie lepiej ja pisze tylko tutaj chyba ze gdzies z jakims zapytaniem ale nic więcej
miotlica nowa fryzurka zawsze poprawi humor pod warunkiem że jest taka jaką się chciało gratuluje studnióweczki!!!!!!!!!:-):-):-)
ewelcia86 pięknie cię dopadło całe szczescie że jestes w domu a to że szef się zezłosci no cóż tak bywa wiec aby do srody aż cię lekarz obejży a teraz wyrko i kuruj się
Truda23 mi też cos sie wydaje że w tym DHA niema wszystkich witamin ale nie jestem pewna musze się też spytać na wizycie ale dopiero w czwartek
M*R* ja tez mam humorki czasmi nie do zniesienia dla samej siebie a co dopiero na innych
Vinniki tak mąż będzie już w czwartek ale późno wieczorem nawet ok 24 ale ja bardzo liczę że to czwartek bo noc już razem no i udało się będzie ponad 3 tygodnie więc to jest bardzo dużo na te warunki zawsze był ok 2
no dzisiaj to jakos aktywniej na forum sie zrobiło a po nowym roku na pewno bedzie lepiej ja pisze tylko tutaj chyba ze gdzies z jakims zapytaniem ale nic więcej
miotlica nowa fryzurka zawsze poprawi humor pod warunkiem że jest taka jaką się chciało gratuluje studnióweczki!!!!!!!!!:-):-):-)
ewelcia86 pięknie cię dopadło całe szczescie że jestes w domu a to że szef się zezłosci no cóż tak bywa wiec aby do srody aż cię lekarz obejży a teraz wyrko i kuruj się
Truda23 mi też cos sie wydaje że w tym DHA niema wszystkich witamin ale nie jestem pewna musze się też spytać na wizycie ale dopiero w czwartek
M*R* ja tez mam humorki czasmi nie do zniesienia dla samej siebie a co dopiero na innych
Vinniki tak mąż będzie już w czwartek ale późno wieczorem nawet ok 24 ale ja bardzo liczę że to czwartek bo noc już razem no i udało się będzie ponad 3 tygodnie więc to jest bardzo dużo na te warunki zawsze był ok 2
Ostatnia edycja:
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Truda23 mam nadzieje że dzidziulka pokaże co tam kryje między nóżkami ;-)
maniulka no ja mysle kurcze tak dlugo na to czekam ale licze sie z tym ze naprawde moge sie jeszcze nie dowiedziec bo cos tak czuje ze moze sie stac jejku ja juz nie wiem co bedzie i co mam kupowac ostatnio takie piekne wyprawki byly tylko ze tylko rozowe lub niebieskie i nawet kupic nie moglam bo nie wiedzialam jaki kolor hahah masakra
tanu
Entuzjast(k)a
no ja brałam clasc...ale tak jak ty teraz kupilam te DHA bo tak tu dziwczyny pisaly o tych kwasach omega ...ze ja tez zapragnelam:-)....Truda super ze wszystko wporzadku noi w srode koniecznie daj znac kto tam mieszka w brzusiu....quote]
Mam pytanie do tych co biora Prenatal Calssic poniewaz dzis w aptece dala mi tabletki te same- mowiac ze to sa na 3 trymestr a Prenatal DHA to są pomocnicze witaminy do Prenatal Classic jakie wy teraz bierzecie w lub na 3 trymestr bo ja juz zglupiałam?????????
tanu
Entuzjast(k)a
ja sie przyznaje,ze pisze mniej.....taka jakos mam coraz mniej okazji...moze dlatego, ze maly ciagle chory i siedzimy razem w domu...a poza tym jakos tak nic u mnie sie nie dzieje o czym warto by napisac.....no jedyna ciekawostka to ze mialam nadzieje na pessar przed swietami i na nadziei sie skonczylo bo terminy na koniec roku i poczatek nastepnegoWiem,wiem obowiazki itp.Jakos mi po prostu teskno do czasow kiedy bylo nas duzo i duzo postow.Ale moze po nowym roku,jak juz minie szal swiateczny i sylwestrowy znow bedzie nas wiecej.Ewelcia no fakt,ty jestes codziennie lub prawie codziennieFatalnie ze tak cie przeziebienie zmoglo.Moze faktycznie idz do lekarza.Oj a odpoczynek od pracy to ci sie nalezy jak nie wiem co!
reklama
tanu
Entuzjast(k)a
ja stawiam na dziewczynke;-)Truda23 mam nadzieje że dzidziulka pokaże co tam kryje między nóżkami ;-)
moze powinnysmy jakies zaklady robic:-)