reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Tanu no ja tez właśnie i teraz nie wiem co i jak czekam do środy i sie wyjaśni bo nawet etraz wyczytalam na ulotce cos takiego cytuje "Jak stosować preparaty maarki Prenatal
Prenatal DHa zawierajacy kawasy omega3należy stosować jako środek uzupełniający preparat witaminowo-mineralny Prenatal Calssic

HYmmmmmm:baffled:

reklama
Truda23 no to ja też obstawiam ze będzie dziewczynka:-)
Ja dzisiaj już tak pewniej kupowałam ciuszki w kolorze różu hahahahahaha bo tak naprawdę mam różniaste kolorowe ale różowych mało a one są takie urocze landrynkowe

Co do zakladow to dobry pomysl,bo ty Truda chyba jako jedyna jeszcze nie wiesz kto mieszka w Twoim brzusi?!No to ja stawiam na dziewczynke:-).
Kurde moze tak jest ze ten Prenatal DHA to jest tylko uzupelnienie a mi babka powiedziala w aptece jak kupowalam ze ten DHA jest lespszy od classic bo zawiera te kwasy omega:rofl2::crazy:

Julia odezwij sie do nas,wiem ze zagladalas na watek zamkniety,napisz co u ciebie.

chodzi o to że uzupełnia witaminy w posiłkach a nie zastępuje
a napiszą ci wszystko ze najlepiej przyjmować wszystko z serii :))) tak jak kupujesz szampon najlepiej się sprawdza z odzywką balsamem i serum

Ostatnia edycja:
no tak porownalam sklad to ewidentnie widac...ze w tym DHA nie ma niczego oprocz tego DHA:-) zadnych witamin i skladnikow mineralnych...ale w raczej gdyby nie wy nie zwrocilabym na to uwagi... mialam wrazenie ze to poprostu jakas odmiana tak jak jest clasic i complete....

czesc dziewczynki..
Widze że narzekacie ze mało osób jest, ale faktycznie jakies tam zajęcia i czas ucieka:-(
Moge wytłumaczyć siebie: nadal siedze nad praca inzynierska.... Już zostało mi tylko podsumowanie ale jest masakrycznie trudne i nie mogę sobie dać rady:-( już dosc mam tego:-( dośśśśśććććć. Dopiero teraaz wlazłam na forum ale i tak nie ma czasu aby Was poczytac.
W weekend posprzątaliśmy z mężem, choinka mała ubrana wiec jest Ok. Na święta do rodziców jedziemy, wiec sama nie musze niczego robić. Gościnnie zrobię tylko szarlotke, a raczej mój maż bo ostatnio bardzo dobra wyszła.
Co do wagi to mam już 11,5 kg, to dużo bo ja startowałam z wagi 78 kg przy wzroście 165 wiec jestem pucuśśśśś...... najgorzej nogi i uda bo reszta wygląda normalnie. Chyba to przez to że mam mało ruchu..siedzenie w domu itp.

Na szkole rodzenia połozna mówiła o witaminach, że bardzo dużo osób bierze witaminy niepotrzebnie, a potem się rodza po tym duże dzieci z ich nadmiaru!! przestraszyłam się i na te moje wypadające wlosy biorę co drugi dzien witamine, a w te dni kiedy witaminy nie ma biorę kwasik foliowy. Czy wy tez slyszałyście o takim działaniu witamin??

reklama
Madzik mi gin mowil ze on to praktycznie nie zaleca brania witamin tylko dobre zywienie wystarczy,bo nie kiedy tak jest ze jest ich nadmiar w organizmie.Mowil ze moga rodzic sie wieksze bobasy po tych witaminkach.

A ja leze,z malymi przerwami na siku,papu i piciu:-)troszke tak jak by bylo mi lepiej,ale jutro tez nie ide do pracy,bo maz mowi ze mnie nie pusci i juz wczesniej dalam znac szefowi ze jutro tez sie nie pojawie w pracy.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry