reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam:-)
a ja pospałam ale nie za długo bo synek głodny jak wilk mnie obudził żeby mu sniadanko zrobić,mam dzisiaj jakiegos powera i chyba go wykorzystam mimo że niedziela za 4 dni mężulek przyjeżdża za parę dni swięta a ja mam sajgon jak cholerka zwłaszcza kuchnia i łazienka bo pokuj jako tako wyglada tzn w szafka pożadek a reszta to tak na bieżąco.
Vinniki dobrze że to paskudne samopoczucie przeszło :tak:
Truda23 miewałam częste stany własnie takie grzybiczne masakra można było wscieku dostać,a dostawałam dosłownie od wszystkiego zwłaszcza od antybiotyków ale też od wody,płynu,proszku koszmar odkąd myje się płynem o nazwie lactacid jak ręką odjoł :-)
cos nam się nika nie odzywa może się obraziła,ale sory ja nie bedę kłamać napisałam prawde i już a przecież ona sama wie najlepiej jak jest :tak:

reklama
A ja miałam dzisiaj niezbyt przyjemny poranek.Zpowodu bólu zęba musiałam jechać do dentysty i ma zaczęte leczenie kanałowe.A ponieważ znieczulenie dla kobiet w ciąży jest trochę słabsze nie obyło sie zupełnie bez bólu.Ale dało się przeżyć.Ciekawe ile teraz potrwa leczenie tego zęba do końca.

Witam!!!
U mnie pewnie juz tez z 10g na plusie,kurde szkoda ze nie mam dobrej wagi w domu.Mam taka ze rano pokazuje ze waze np. 25kg a wieczorem 80kg haha a kiedys pokazala 100kg:szok:hehehe.

Iwona bol zeba to najgorsza rzecz-jak ja tego nie cierpie!!!
Vinniki super ze humorek dzis lepszy:-)
A mnie bierze powoli grypa,w nocy nie moglam spac,bolalo mnie gardlo jak holera,teraz mi jest zimno.Pije herbate albo wode z cytryna i miodem i ssie Halls moze cos pomoze.Kaszlu jeszcze nie mam ale mam nadzieje ze sie obejdzie bez niego.
W srode mam wizyte to moze cos mi poradzi noi powiem jej ze chce isc na chorobowe,teraz topiero bede leniuchowac pelna para hehehe

Aaaaa dziewczyny Nika to moze sie na mnie obrazila i nie zaglada tutaj bo ja tez napisalam co ja mysle ale nie po to zeby ja zdolowac tylko wlasnie po to zeby sobie przemyslala conieco i wyciagnela wnioski.

Dzis po pracy z mezem robilismy placki ziemniaczane(u nas to sie nazywaja bliny) z sosem cebulowym-Pyyyychaaaa!!!!

hejka
ja dzisiaj wymarzlam sie mam nadzieje ze bedzie ok khmm...

jutro wizyta u gina boje sie ze szyjka sie skraca....ale nic to zobaczymy co powie.... w kazdym razie zabardzi sie nie oszczedzam bo ruch ostatnio jakos mi sluzy przynajmniej psychicznie...

Truda upławy nawet jak swedzace nie martw sie ja dostalam cos specjalnego dla kobiet w ciazy i jest ok nie swedza pomimo ze sa...gin mi mowil ze to norma...aaa taka moze nowinka ale stany zapalne u nas dole robia sie tez od bialego pieczywa i cukru...ja zuwazylam ze cos w tym jest co mowi dietetycy bo wystarczy ze tydzuien obzeram sie slodyczami i mam niemily efekt...

co do zebow ja mma wlasnie leczonego kanalowo bez znieczulenia do tego ósemka wiec cud miód lepiej byc nie moze....ale dam rade mam nadzieje...

co do wagi to boje sie wejsc na wage bo ona jakos sie rozpedzila ... ale jutro sie zwnowu zwaze.... oj...

ewelcia pij herbatke imbirowa lub zurawinowa ....polecam ja dzisiaj jak przemarzlam zainplikowalam sobie sok malinowy z lyzeczka inmbiru suszonego khmmm cieplo bylo

Ostatnia edycja:
Aaaaa dziewczyny Nika to moze sie na mnie obrazila i nie zaglada tutaj bo ja tez napisalam co ja mysle ale nie po to zeby ja zdolowac tylko wlasnie po to zeby sobie przemyslala conieco i wyciagnela wnioski.

Dzis po pracy z mezem robilismy placki ziemniaczane(u nas to sie nazywaja bliny) z sosem cebulowym-Pyyyychaaaa!!!!

ja w piatek zrobilam placki ziemniaczane, ale ja uwielbiam je jesc z cukrem i smietana :-)

Ewelcia, kuruj się, dobrze Ci Myfa radzi z tymi herbatkami. Oczywiście miód, czosnek, cytryna też polecane.
Myfa, mam nadzieję, że z szyjką będzie wszystko ok. Ja w środę do ginki, też mam nadzieję, że mnie uspokoi.
Placki ziemniaczane uwielbiam - my jemy na slono, a do startych ziemniaków ścieramy tez cebulę. Pewnie ile domów tyle możliwości przyrządzania.

reklama
no wiecie co na wieczór robić człowiekowi ochotę na placki ojjjjjj:-D uwielbiam normalne bez niczego a do tego szklankę zimnego mleka pychaaaa
Iwona7510 bidulka ból zęba jest koszmarny mnie czeka wizyta niebawem i juz się boje :-(
ewelcia86 jak twoja waga pokazuje 25 kg rano to ja bym tylko rano się ważyła,kuruj sie kochana ciężka pora i pełno wirusów musimy uważać ale nie zawsze się da:tak:
Myfa80 dzielna jestes kanałówka bez znieczulenia :szok: ja do plombowania nawet biorę więc jak dla mnie masakra

Do góry