od początku ciązy biorę jakies witaminy najpierw sam kwas foliowy teraz feminatalN czy je się bierze cala ciąże???
Witaminy całą ciąże kwas nie to zalezy co lekarz Ci mowił ja nie biore kwasu foliowego poniewaz maja juz witaminki ten kwas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od początku ciązy biorę jakies witaminy najpierw sam kwas foliowy teraz feminatalN czy je się bierze cala ciąże???
Truda, nie wiedziałam, że Kubuś urodził się tak wcześnie... Jeżeli możesz to napisz mi jak to było. Ile ważył? Czy długo leżał w inkubatorze? Jak zniosłaś poród? U mnie duże ryzyko przedwczesnego porodu, dlatego chciałabym wiedzieć jak najwięcej.To tak jak ja kuba urodził sie w 29 tygodniu dla mne bedzie to przelomowy tydzien oby do tego 38 wtedy to jest normalny juz termin
truda to co za witaminy bierzesz? Ja mam feminatal od 2 trymestru do konca ciaazy i pozniej jeszcze jak sie malucha karmi piersia.....
wczoraj siostra podala mi od swojego gina normy hemoglobiny dla kobiet w ciaazy od 13,5 do 10 bodajze....
ja tez chce dotrwac do 38 tygodnia moj Hubert urodzil sie w 39 tyg...
Truda, nie wiedziałam, że Kubuś urodził się tak wcześnie... Jeżeli możesz to napisz mi jak to było. Ile ważył? Czy długo leżał w inkubatorze? Jak zniosłaś poród? U mnie duże ryzyko przedwczesnego porodu, dlatego chciałabym wiedzieć jak najwięcej.
Ja Krzysia urodziłam w 36 tyg, ale ważył 3550 i wszystko było ok.