reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
to widze ze wam niektorym juz się prawie zaczyna 3 trym ja sobie troszkę poczekam ale niedługo juz i mi się zacznie ojjj jojjjj zeby tylko przetrwać słyszałam ze ciezki jest ;-) pewnie ost miesiac najcieższy ale jeszcze troszke. Tez z tego powodu wstawania do wc nie mogę spac potem.Dzisiaj mnie mała kopała :-) wiercila się i to tez mi nie pozwalało zasnać :-)))

Nika, ja się będę cieszyć z III trymestru, bo wtedy są już realne szanse ratowania dzidzi, gdyby coś było nie tak. Odetchnę jak zacznę 28-30 tydzień.

witajcie!

kaczuszka-ja cały czas uzywam kremu brazującego dove-ale mieszam go w dłoni z normalnym-zeby nie miec koloru tartej cegły:-D bo bez kremu brazujacego wygladam jak trup!

Dziekie dziewczyny za odpowiedzi
Bo ja juz 26 tydzien i nie wiem od kiedy mam brac witaminki na trzeci trymestr hmm zostało mi tabsow na 2 tygodnie wiec wychodzi ze trzeci zacznie sie od 28 tygodnia pokrecone to jest co ksiazka to inaczej :tak:
Ja tez uzywam dav brązujacy bo tak to bladocha ze szok :-D

No wiem rozumiem Cię ja tez się denerwuje a z dzidzią jest wszystko ok a nawet myślec nie chce jak musisz się denerwowac ale nie martw się dotrwasz do końca i bedzie dobrze. :)
od początku ciązy biorę jakies witaminy najpierw sam kwas foliowy teraz feminatalN czy je się bierze cala ciąże???

reklama
Do góry