miotlica
Fanka BB :)
Vinniki - wierze, żę Dzidzia odezwała się w nocy. Nie wiem czy pamiętasz, ale ostatnio gdy moja córeczka narobiło mi takiego strachu, to tez panikowałam strasznie i z tych nerwów tym bardziej nie czułam dziecka. Dopiero gdy przyjechałam od lekarza, poczułam ogromną ulgę i Mała dokazywała cały wieczór:-) A więc, jeśli bardzo się niepokoisz to lepiej do lekarza niż nakręcać się dodatkowo... Daj znać co u Ciebie
A ja dziś ni z gruszki ni z pietruszki obudziłam się o 1.40 i nie spałam gdzieś do 4.30 - nic mnie nie bolało, nie było mi ani zimno ani duszno, a po prostu nie zasnęłam. W końcu udało mi się na sofie w salonie z książką w ręka A dziś jak na złość musiałam wcześnie wstać bo mamy z M kilka spraw do załatwienia na mieście i obawiam się, że nieprzytomna trochę będę...
A ja dziś ni z gruszki ni z pietruszki obudziłam się o 1.40 i nie spałam gdzieś do 4.30 - nic mnie nie bolało, nie było mi ani zimno ani duszno, a po prostu nie zasnęłam. W końcu udało mi się na sofie w salonie z książką w ręka A dziś jak na złość musiałam wcześnie wstać bo mamy z M kilka spraw do załatwienia na mieście i obawiam się, że nieprzytomna trochę będę...