reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

tez lubię ale staram się zmuszac do unikania takiego jedzenia :) przypuszczam, że moja malutka tez by miała z czego brac:zawstydzona/y: jejka znowu mam jakies skurcze - te bole brzucha :-( a nie mam nospy :baffled:

reklama
Nika jak nie masz nospy moze jakies herbatki rumiankowa czy miętowa ja nie wiem co moze pomoc w tych skurczach :eek:

My juz idziemy do wyrka cos zmeczona sie czuje :sorry:

Dobranoc:-)

magda19lenka mój mąz tez wczoraj odebrał takze mamy te sama date :) jutro jade kupic farmy i w sobote tato przywozi meble i rzeczy z mojego domku. Jutro dziewczyny ide w koncu do pracy! nie wiecie jak sie ciesze :) chyba bede wdziecznym pracownikiem. najpierw ten okres wypowiedzenia w starym miejscu pracy, pozniej niespodziewanie szpital, dzisiaj juz bylam sie pokazac i jutro na 9 sie wybieram. jestem tama podekscytowana.
w szpitalu trzeba bylo liczyc ruchy plodu, to wyliczalam nawet 24 w danej godzinie. Chy wasze dzieci tez tak daja kopa?

Miroslava jak z Twoją dietą? bo tez mam cukrzyce ciazowa.. chciałam spytac czy jesz smazone? tzn mam na mysli np warzywa na patelnie, bo mi diabetolog powiedziala ze na talerzu 2/3 to powinny byc warzywa. bede miala parowar wiec na pewno wykorzystam opcje zjadania warzyw ale jak z takimi duszonymi na lyzce oleju bo je uwielbiam.. i generalnie korzystasz z jakiejs strony www czy tylko z porad od swojego lekarza? bo ja jestem ciemna masa w tym temacie, musze sie do poradni zapisac ale dopeiro w przyszlym tygodniu to nastapi

Hej Nika :-)

ja tez niestety nie znam innego sposobu pozbycia się ich oprocz nospy.
Eghhh dzidzia mnie puka w brzuszek :) hihihi :) co i raz czuje takie stuk puk :)
znalazłam nospę oby szybko przeszło malutka sie rozpycha pewnie :))))) hihihi

Ostatnia edycja:
Magdalenka,Justina rozumiem wasza radosc :tak: Tez mieszkam krotko z mezem w naszym mieszkanku bo od kwietnia (mimo ze prace remntowe trwaly od lutego).Tez cieszylismy sie kazdym detalem,planowaniem co i jak ma byc,urzadzaniem kazdego kata,jezdzeniem po sklepach, to daje niesamowity power.Bywaly i ciezkie warunki bo podczas gladzi wiadomo jak sie kurzy czy wylewki na podlodze ale nie ma to jak wlasne mieszkanie,a trud jego urzadzania to ogolnie przyjemnosc:-) Teraz juz mozemy odetchnac bo w 90% wszystko jest urzadzone.
Nika, nie ma jak nospa,mnie zawsze ratowala mimo ze nie musialam czesto z niej korzystac

Justina, dobrze że przeżycia szpitalne masz za sobą...
Maniulka, ja na tym forum biję rekordy wagowe - do przodu 14 kg, ale jak już tu kiedyś pisałam wiem, że taka moja uroda w ciąży;-) Przy Michale przytyłam 30 kg, przy Krzysiu 28 choć bardzo się pilnowałam - zero słodyczy, tłustego, smażonego, dość mało jadłam. Teraz po prostu jem normalnie (unikam słodyczy), tyle że się mało ruszam, bo przez większość czasu leżę lub siedzę. Potem momentalnie wszystko traciłam karmiąc piersią, pocieszam się że i teraz tak będzie. To chyba są sprawy dziedziczne - moja mama też strasznie tyła w ciąży, a kilka miesięcy po znów była szczupła.
Nika, dobrze, że znalazłaś no-spę

A ja dziś poczułam, że Święta blisko! Przyszły zamówione prezenty z Allegro, robiłam też z chłopcami aniołki na choinkę. Paliliśmy świeczki o zapachu cynamonu i piernika, tak miło się zrobiło! Uwielbiam takie nasze domowe, nastrojowe wieczory, tylko męża brak. Ale pojutrze znów będzie.

No swięta już czuć,te ozdoby na ulicach i w sklepach super uwielbiam takie klimaty :tak:
A my znowu zaczynamy od dzisiaj codzienne wizyty w kosciele na roratach więc znowu urwanie głowy i brak czasu jejku niech już mija ta komunia a najgorsze że nie wiem ile jeszcze sił mi starczy żeby tak latać :-(
Ja też juz sie zaopatrzyłam w no spe lepiej niech leży:tak:

Maniulka,moi chłopcy też byli dzisiaj na roratach - cieszę się, że juz mogą sami chodzić. Niestety widoki w sklepach mnie omijają - wszystkie zakupy świąteczne zrobiłam w tym roku w internecie.

reklama
znalazłam ,znalazlam :) i już lepiej duzo lepiej nie znosze tych boli okresowych nigdy nie mogłam ich zniesć i bralam duzo leków przeciwbolowych...ja juz bym chciała żeby bym chciała, żeby były święta wielkanocne a czemu ??? bo dzidzia juz z nami będzie :) a ni elubię tamtych świąt coz raz w zyciu można zrobić wyjątek :) dobranoc:)

Do góry