S
Sara27
Gość
U mnie juz po nudach:-) Nudy sa jak moj maz siedzi przed kompem (nie dajac tym samym mnie posiedziec) a jest informatykiem-programista,wiec jak sie zasiedzi to ladne kilka godzin.Ale wyciagnelam mezusia na spacerek,bylismy ogladac wozki (opisalam wrazenia w watku z wozkami...),foteliki samochodowe,lozeczka i inne akcesoria dostepne w tym sklepie dla dzidzi-co do wozkow i lozeczka jestemy jednomyslni wiec bardzo mnie to cieszy.A teraz wrocilismy i ... przyszly zamawiane przeze mnie ubranka dla naszej corci,ahh razem siedzielismy na podlodze i ogladalismy ciuszeczki.Troche drogo mnie one wyszly (tym razem 5zl sztuka a tych sztuk jest hmm ...44?),ale maz tak sie nimi zachwycil ze powiedzial ze warto bylo wydac te ponad 200 zl.I caly czas powtarzal "ale to bedzie malutkie" i sie smialismy oboje porownujac dzidzie ze bedzie niwiele wieksza od naszej tchorzofretki:-)Powklejam fotki ubranek pod wieczor.
Nika,Milka tez jest corusia tatusia,zanim poznalismy plec,pisalam wielokrotnie ze wolimy dziewuszke
Magdalenka,maz sie angazuje,cieszy sie bardzo ogladajac te wszystkie pierdolki,chociaz zamawiam (ciuszki) jak dotad ja.Ale zapal ma wielki,nawet powiedzial ze zamiast karmnika dla ptakow zrobi sam lozeczko
Dzidziulka dzis rusza sie wysoko nad pepkiem,moze przyjela pozycje glowkowa,oby na stale.
Lece konczyc i jesc obiad,buziaki kochane!:*
Nika,Milka tez jest corusia tatusia,zanim poznalismy plec,pisalam wielokrotnie ze wolimy dziewuszke
Magdalenka,maz sie angazuje,cieszy sie bardzo ogladajac te wszystkie pierdolki,chociaz zamawiam (ciuszki) jak dotad ja.Ale zapal ma wielki,nawet powiedzial ze zamiast karmnika dla ptakow zrobi sam lozeczko
Dzidziulka dzis rusza sie wysoko nad pepkiem,moze przyjela pozycje glowkowa,oby na stale.
Lece konczyc i jesc obiad,buziaki kochane!:*