reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witaj Kruszynko, cieszę się, że zajrzałaś i że dobrze Ci się poukładało. Życzę Ci wszystkiego naj i spełnienia wszystkich Twoich marzeń. Pozdrawiam Cię serdecznie!

Hej!! Byłam wczoraj u lekarza nie jest dobrze musze leżeć mam za krótką szyjke macicy. Lekarz chciał mi dać skierowanie do szpitala ale powiedziałam że i w domu poleże jak coś się będzie dziać to szpital tak to wszystko jest dobrze niunio duży i zdrowy badania też dobrze. Mam proźbe jak coś wiecie na temat tej szyjki to napiszcie mi coś. Dziękuje

Witam z rana, czyżby reszta jeszcze spała, przecież zaraz 11 :-) Ja już po śniadaniu i w połowie sprzątania. :-)
Wiolciaa ja skróconej szyjki nie mam to i nie umiem pomóc, ale dziewczyny cosik Ci pewnie powiedzą. :-)

Witam:-)
kruszynka0988 witaj super że sie jakos poukładało i jest dobrze teraz już tylko musi być lepiej czego bardzo mocno ci życzę.Pozdrawiam cie kochana.
wiolciaam ja niestety nie umiem ci pomóc bo z takim czyms nie miałam stycznosci ale dziewczyny na pewno się odezwą.Super że z synkiem jest ok,a ty dużo odpoczywaj,leż jak lekarz zalecił póki możesz w domu.:tak:
U mnie za oknem snieg z deszczem masakra,synek nie dał mi się wyspać przy sobocie bo z rana miał do mnie kupe spraw brrrrr,teraz myslę co tu zrobic z reszta dnia w sumie nic mi sie nie chce chyba poprostu polenihuje :-D:-D:-D
Miłej soboty dziewczynki:-)

Hejka. Mowiac szczerze to ja się obudziałam niedawno ale b często wstaje w nocy nad ranem i to dlatego przysneło mi sie o 7 i obudziilaqm sie nidawno nawet sie nie ubralam jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Czesc wam

Ale dzis senny dzien.Siedze w domu z mezem wiec ani mi na kompa nie da wejsc za duzo bo sam bedzie siedzial,posprzatane w sumie jest,tylko nastawic pranie,nikt nas dzis nie odwiedza,nawet obiad prawie gotowy-nudy!

reklama
Hej!
Nie dawno wstalam,jeszcze w pizamie jestem nawet nie mam ochoty sie ubierac.Zero pomyslow na dzis,na dworze zimno i bialo o szron jest na drzewach i trawie.
Maz w Anglii a ja sama:-:)-:)-(

kruszynka super ze wszystko ok.
Wiolciaaa jak lekarz zalecil lezenie to lez i sie oszczedzaj kochana,

Do góry