reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

mam nadzieje,ze u mordoklejki wszystko okej....wiem jak sie mozna z tymi ruchami zdenerwowac...moj wczoraj tez tylko rano kopnal i troche wieczorem...ale slabo bardzo...a dzis znow okej...hehe moze wyczowal nadchodzaca zmiane pogody:)...

reklama
tanu jest taki moment że czuje takie mocne rozpychanie się brzucha tak jak wczoraj na usg kiedy pani doktor chciała serduszka posłuchać przyłozyła i słyszymy za moment czuje takie rozpychanie od wewnątrz i już jej nie było była po drugiej stronie hihihi usmiałysmy sie z ginką:-)

Witajcie dziewczyny po paru niowej przerwie:-)
Znow mialam problemy z BB,wsciekla jestem bo chetnie bym z Wami pisala.
Jak narazie strony dzilaja:-)tylko ciekawe do kiedy znow:confused:

Poczytalam Was,ale nie sposob na wszystko odpisac,strasznie duzo piszecie,ale w sumie b.dobrze fajnie Was potem poczytac.

Przeczytalam post Darii i nikt na niego nie odpowiedzial:-(
Ja mam tak samo.
Boli mnie brzuch na samej gorze a najbardziej po lewej stronie,nie moge sie obrucic z boku na bok,schylic,dobrze wyprostowac,zlapac gleboki oddech,jak dotykam to tez boli od dwoch lub trzech dni.
Zaczynam sie juz nie pokoic,ale Wy moze cos wiecie na ten temat?!

Modroklejka napewno wszystko jest ok,ale dobrze to sprawdzic.

ewelcia86 masz racje nikt nie odpowiedział na post darii :-(szybciutko pisze ja z rozstępami borykam się od dawna więc jestem już do nich przyzwyczajona wprawdzie po pierwszej ciązy nie miałam na brzuchu teraz cos tam już się pojawia mimo że oliwka non stop tak to już jest uroki ciąży:crazy:

Modroklejko trzymaj sie ,u mnie tez jakis synus leniwy ,wieczorami daje czadu a w ciagu dnia cichutko .
Ja biore Omega 3 dodtakowo z witaminami dla ciezarnych no i to zelazo na moja anemie-ale mnie zatwardzenia mecza:baffled::baffled::baffled:dziewczyny ,no porazka:baffled:.W pierwszej ciazy tego nie mialam.
Coraz ciezej mi sie chodzi...juz zapomnialam jak to ejst..ale moja 2 latka nie zdaje sobie sprawy ze mama jest zmeczona bo dzwiga brzusio.
Julia l wiesz ja mialam dopochwowo robione w 36 tyg.ciazy badali lozysko przodujace ,teraz mam miec tak samo w 36tyg...bo jestem jak to mowia pechowy czlek i pewnie bedzie to samo.
Ewelcia, Daria -ja tez mam takie bole,nieraz az oddechu nie moge zlapac...
Tanu ja wyczuwam jak synek zmienia pozycje i sie obkreca..wtedy czuje taki nacisk i rozciaganie plus bol gdy jeszcze wtedy kopnie np w szyjke :baffled: no miodzio odczucie:sorry2:.
U mnie wciaz brak nastroju ..a swieta juz za pasem...nic mi sie nie chce.
Pozdrawiam Was dziewczynki cieplutko:tak:

ja mam rozstepy po pierwszej ciazy...jakos mi nie przeszkadzaja...mezowi ez nie ....on 100 razy bardziej nie znosi celulitu....rozstepy tez chyba rozne bywaja...ja mam takie malo widoczne na szczescie......co do tlustych wlosow...:) to czasem sie nieznosze za to jak wygladam nieraz...niezadbana ,niewymalowana.ale jak czlowiek siedzi w domu to mu sie nie hcce....ale kupilam sobie fajna odzywke i od jakiegos czasu ciagle myje,zeby odzywke nalozyc:-)...a jak juz wloski zrobie to i makijaz od razu zeby lepiej wygladalo........
ciekawe z tym usg...tez sie zastanawiaam...mi robil jeszcze we wtorek...sprawdza w ten sposob dlugosc szyjki...nie wklada glebiej...

reklama
Do góry