reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

zaraz jade znowu na KTG...mały od wczoraj wieczorem sie ine rusza wogole...dzwoniłam do lekarza i powiedział ze mam sie przygotowac na to ze mnie zatrzyma w szpitalu:-(
wiec jade...

reklama
Modroklejka bedzie dobrze.Nawet jak cie zatrzymaja w szpitalu to to dla twojego dobra.Lekarze sa od tego zeby pomoc i wg mnie opieka szpitalna 24h na dobe lepiej wplynie na psychike niz codziennie stresy w domu czy sie maly rusza czy nie.Ja tez od swojej ginki mam od poczatku ciazy mowione ze jakby tylko bylo cos nie tak to mam jechac do szpitala Kopernika,okazac na Izbie przyjec karte ciazy ze jestem jej pacjentka i natychmiast umieszczaja mnie na jej oddziale.I przyjmuje to wrecz ze spokojem,szpital pomaga jak zle sie dzieje-naprawde.

Trzymam za wszystkie "ciężarówki" kciuki-będzie dobrze-:-)

Byłam wczoraj u gin. wszystko oki!!!
Ale usg mi nie robił-bo miałam niedawno usg 3d-takze -chyba nasze dzicie w brzuszkach naszych niebardzo za tym przepadają, tak mi sie wydaje.

Aha od wczoraj biore magnes???zobaczymy czy mi pomoże???oby -to ten syndrom niespokojnych nóg ... masakra...

A mam jeszcze pytanko - bierzecie witaminy OMEGA 3???

Cześć dziewczynki!!!

Ja też ruchy czuję cały czas na dole brzucha i najczęściej po lewej stronie, ale tydzień temu miałam USG i lekarze stwierdzili, ze wszystko jest ok, a jutro idę na USG połówkowe, i wierzę, że też bedzie super:-)

Modroklejka, kochanie, trzymam kciuki i wierzę, ze wszystko bedzie dobrze!!!!

W Siedlcach apmeitam ze ordynator byl taki ze za wszelka cene porod naturalny....ale ja trafilam na super zmiane i bez problemu...a jak juz lezalam na stole operacyjnym zadzwonil moj lekarz do dyzurujacego dajac znak ze jestem jego pacjetka i uslyszlam tylko ze dzien bez cesarki to dzien stracony buhahahaha

dziewczyny i mnie dopadlo dretwienie rak w nocy z mrowieniem... jaki magnez biezecie? najlepiej chyba magnez , potas i wit b...

modroklejko bedzie dobrze moje tez dopiero dzisiaj pierwszy raz mnie koplo..senny dzien i maluchy senne ;-)
wracaj szybbko do nas...

co do Radomia to rodzila bym, tam moja siostra teraz rodzic bedzie tam w maju....podokiem dr. Szatanka albo Ananicza nie balabym sie no ale coz....... wszedzie trafia sie tacy co beda wszytsko robic by byl porod naturalny...ja slsyszallam nawet ze jak kolejny porod kobiety i jest polozenie miednicowe a pierwsze malenstwo rodzila sn to rodza normalnie.....ale to juz chyba wyjatki ja bhym sie nigdy na to nie zgodzila....

Ostatnia edycja:
Mordoklejko trzymaj sie napewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki. Przynajmniej będziesz spokojnijesza bo w kazdej chwili bedzie można sprawdzić co się dzieje

reklama
modroklejko będzie dobrze a w szpitalu na pewno krzywda ci się nie stanie,bedziesz spokojniejsza więc ja w tym widzę tylko pozytyw.Trzymam kciuki:tak:
A ja od rana na miescie połaziłam po sklepach, dziecięcych oczywiscie też, popatrzałam na ceny porównuje kalkuluje no i największa masakra to z wózkiem jak oglądałam w necie to takie fajne się wydawały a tak naprawdę masakra ciężki orzech do zgryzienia mnie czeka :crazy:
moja mała na ostatnim usg ułożona była e poprzek ale ona tak często zmienia pozycje że szok ja to czuje haha,dziecko obraca się główką do dołu do 30 tygodnia to tak bezpiecznie później lepiej żeby juz nie bo ma już coraz mniej miejsca i może obkręcić się w pępowine ale też nie zawsze.Całe szczęscie że w szpitalu w którym będe rodzić poród sn jest wtedy kiedy dzidzia ułożena jest główką do dołu w każdym innym przypadku jest cc :tak:

Do góry