reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Oooo, nie bylo mie zaledwqie 48godzin a naprodukowalyscie ponad 30 stron postów.:rofl: Chyba nie nadrobię. jestem w rodzinnym donu, siedzie w dzien w pracy bo mam wypowiedzenie do 28go listopada, jutro jade na szczescoie do lublina bo na piatek mnie puszcza. pakuje reszte moich skarbow, zabieram firanki, naczynia i caly moj studencki dorobek. a teraz zabieram sie za zaleglosci. mam nadzieje, ze dzis przeczytam wasze wypociny :p ;-)

Cześć dziewczyny!!

Właśnie wróciłam z badania krwi i trochę się podłamałam... Miałam test po obciążeniu 50 mg glukozy na czczo i wynik mam wysoki, aż 190:szok:, tylko, ze nie wiem ile miałam przed obciążeniem, bo nie miałam robionego wyniku. Jeszcze cukrzyca ciążowa mi jest potrzebna...jak nie urok to sr*****

mirka ja też miałam wczoraj wyniki i test po obciążeniu glukozą wyszło mi 82 to chyba naprawdę dużo ci wyszło a może mi tak wyszło mało bo nie wypiłam całej tzn wypiłam 3/4 szklanki...:confused::confused::confused::baffled:

maniulka na czczo przed glukozą nie zrobiła mi wyniku także nie wiem :no::baffled: ale miałam tak mało chyba ze względu na to że wynik zrobiła mi dopiero po 2 godzinach bo tyle czekałam w kolejce na poczekalni :baffled: mam nadzieje ze nie bede musiała powtarzać tego testu bo nie wypije tego 2 raz :no::no::no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:

avanti, a jakie miałaś to obciążenie, bo ja musiałam rozpuścić 50 g glukozy w 3/4 szkl wody a do tego 1/2 cytryny

mirka ja tak samo musiałam rozpuścić 50g glukozy w 3/4 szklance wody dodałam sobie troche cytryny do smaku bo kiedyś przeczytałam na forum że tak można :sorry2: ale ja i tak nie wypiłam całej bo bym zwymiotowała:baffled::baffled: może dlatego mam takie małe obciążenie aha i wynik dopiero zrobiła mi po 2 godzinach :baffled::tak:

a mnie dopiero czeka to badanie szczerze to mdli mnie na samą myśl...acha czy oni tzn w przychodni dają wam te kubeczki i glukoze czy to sie kupuje???

reklama
ja kupiłam glukozę w aptece i sama w domu rozrobiłam i wypiłam, acha i wypiłam ją duszkiem po umyciu zębów. Nie było aż tak źle, ale potem mnie mdliło i zgaga paliła, to już nie było fajne

Do góry