reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie ale dziś senny dzień miałam albo mnie coś bierze wrrrrrrrrrrrrrr oby nie albo poprostu jestem mega osłabiona .
Nawet pozwoliłam sobie na drzemkę co mi się żadko zdarza.
Dobrze że młodsza córka też poszła spać :-)
Obie spałyśmy mąż z starszą córką NAS obudzili jak przyjechali z przedszkola.
Zimno zimno i jeszcze raz zimno.
Tak sobie oglądam rzeczy ubranka na allegro używane i nowe.
Czy któraś już kiedyś coś kupowała np ciuchy używane przez allegro?
Fajne są niekiedy okazje.
Ja dopiero dziś zrobiłam pełną aktywację konta.
Napisałybyście mi jak to jest z tą licytacją na allegro.
Muszę przebić cenę ostatniego licutowania a czy może cena być większa niż minimalna sprzedającego .
Jak się dowiem czy wygrałam licytację .
Plis napiszcie mi coś na ten temat bo ja narazie zielona jestem .
Kup teraz rozumiem ale licytacja to narazie czarna magia wolę się upewnić .
Pozdrawiam zdróweczka życze :rofl2::rofl2::rofl2:

No ni epije nie pije:) zieloną miałam z opuncją figową ale coz nie ma juz nie przepadam za wynalazkami zawsze to stało jak juz jakims cudem się znalazło w domu. I postoji z poł roku min. bo potem tez nie mozna chyba przy karmieniu?

hej dziewczyny....jakos ostatnio milczek sie ze mnie zrobil....za czytanie postow tez jakos sie nie moge zabrac....taka juz moja natura.....mam czasem tak ze chowam sie przed calym swiatem....ale spoko....wciaz zyje:-)

Herbatę malinową z maliny można pić nie wolno tylko z lisci malin którą można dostać chyba w aptece o herbatce roibos juz była mowa ma podobno dużo żelaza i można ją pić a reszta miód,wanilia tym bardziej kurcze przecież jak tak dalej pójdzie to nic nie bedziemy pić i jesć:szok:

słychajcie kupiłam sobie herbate roibos napisane jest, że ziołowa z miodem i wanilia ale jeszcze jej pilam bo nie mam pijęcia czy wolno. Wiem że nie wszystkie zioła mozna pić w ciaży i jak słowo daje chyba popadam w paranoje juz bo boje się pić niektore rzeczy i jeść czasami :(( to ju zmam 2 herbatki ktore muszą czekac ta i malinowa herbapolu
jak juz kiedys wspominalam rooibos jest zalecana w ciazy wiec nie ma sie czym martwic...

a no i byłam na tej wizycie wszystko jest ok troszkę za dużo przytyło mi się ale nie krzyczała :-D:-D:-D a najbardziej w szoku to byłam bo miałam idealne cisnienie jak nigdy doktorka była zadowolona że nic mi się nie stało przez moją podróż bo przecież nie bardzo chciała żebym jechała wiec fajnie:-)
Posłuchałam serduszka ale nam uciekała normalnie czułam jak ucieka:-):-):-)
Następna wizyta za 2 tygodnie miała być za 3 ale ginka bedzie na wolnym,mam sie przypomnieć o skierowanie na usg fanie bo myslałam że teraz już tak prędko nie bede miała po połówkowym,dostałam skierowanie na wyniki i na tarczycowe też dbają tam o mnie:tak:

reklama
alez jestem zaskoczona ,ze Stwor to firma zalozona przez jedna z was....fajnie....ja juz znam tego STWORa....ale niestety nigdy jeszcze nie korzystalam....chyba reklamuje sie na stronie miastodzieci ...albo czas dzieci......a propos....te stronki to dobra podpowiedz co z robic z wolnym czasem...dlam mam ktore juz maja dzieciaczki oczywiscie....
a no i widze.ze mordoklejka moderatorem zostala...fajnie gratuluje...

Do góry