reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Dzień dobry. :-)
Ja już z rana zdążyłam "zaliczyć" kłótnię z babcia, (co za obłudny człowiek :-(), no ale mam nadzieję, że już niedługo .....
Mordoklejka może nie będzie tak źle i to nie jest zapalenie żył. :-)

reklama
modroklejka mnie jak złapie skurcz i trzyma dosyć długo to niestety ale później długo boli własnie tak jakby żyły czy cholercia wie co ale przechodzi bez smarowania i innych leków tak że się nie martw i tobie przejdzie:tak:

Cześć dziewczyny!!

Właśnie wróciłam z badania krwi i trochę się podłamałam... Miałam test po obciążeniu 50 mg glukozy na czczo i wynik mam wysoki, aż 190:szok:, tylko, ze nie wiem ile miałam przed obciążeniem, bo nie miałam robionego wyniku. Jeszcze cukrzyca ciążowa mi jest potrzebna...jak nie urok to sr*****

monis...ja tez sie nastawiam na lutycka, chyba ze cc to u mojego ginka w szpitalu pewnie...
wszysktkie nasze terminy porodów znajdziesz w watku Lista Marcóweczek-ty rózwniez jestes tam ujęta, jako kolejna marcowa mama:-)
dzięki za wiadomosć o tych terminach - musze tam zajżec w takim razie pozdrawiam serdecznie!!!

Czesc dziewczyny!
Mirka doczytalam wlasnie ze mieszkamy gdzies w poblizu siebie. Ja tez jestem spod Kartuz. Wiec moze uda nam sie gdzies spotkac i poznac?? :tak: Nie denerwuj sie tylko wynikami, wszystko na pewno bedzie dobrze.
Ja dopiero za tydzien mam wizyte a ostatnio dosyc czesto pobolewa mnie podbrzusze, i to bardzo nisko. Mam nadzieje ze wszystko jest ok, bo Maluszek niezle bryka sobie w srodku. Tez chce isc juz na zwolnienie bo niby pracuje tylko w bibliotece szkolnej, ale zastepsw i dyruzow mam od zarąbania. A jeszcze ciagle cos sie komus nie podoba. Mam juz naprawde dosc.
Chociaz pogoda dzisiaj dopisuje. Piekne sloneczko u nas swieci. Pozdrowionka.:-)

Cytat:
Modroklejka
Kochane Marcóweczki! Oto nowa lista z terminami naszych porodów. Jeśli coś ma ulec zmianie proszę o informację na priva. Do tej listy będę też dopisywała płeć naszych maluszków, datę ich urodzenia, wymiary i wagę. Bardzo proszę o niedopisywanie niczego w tym wątku!

Chciałam dopisac coś o swojej dzidzi i niewiem gdzie znajduje się ten
'priv' - będe wdzięczna za podposiwedz mamuśki.

Modroklejka, mam nadzieję, że to nie zapalenie żył, ale skonsultuj to lepiej... Widzę, że koło Twojej ikonki wyświetla sie teraz "moderator", wcześniej tego nie widziałam, rozumiem, że teraz masz uprawnienia do zarządzania BB? Fajnie!
Mirka, a gin. nie chce byś powtórzyła badanie? Przecież czasami błędy się zdarzają, tym bardziej jeżeli nie było badania "przed"

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!!

Właśnie wróciłam z badania krwi i trochę się podłamałam... Miałam test po obciążeniu 50 mg glukozy na czczo i wynik mam wysoki, aż 190:szok:, tylko, ze nie wiem ile miałam przed obciążeniem, bo nie miałam robionego wyniku. Jeszcze cukrzyca ciążowa mi jest potrzebna...jak nie urok to sr*****

haha ale mnie rozbawilas kochana po wypiciu glukozy masz dobry wynik..ja miałam 121 i dowiedzialam sie ze bardzo dobry..co innego gdybys miala taki przed wypiciem glukozy :-)
przed wypiciem glukozy zakres norm to od 70-150,

Modroklejko zapalenie żyły to napewno nie jest .... zawsze mozna wziasc paracetamol rozpedzi zapalenie jesli takowe jest....

Ostatnia edycja:
Do góry