reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Bansikxd jesli dobrze się odżywiasz, i z dzieckiem wszystko ok, to chyba nie masz się co przejmować tak tą wagą.
Ja już się nie mogę doczekać piątku i usg. :-)

A może ja do Was też dołączę!
Jestem w 26 tyg ciąży, mam termin na 2 marca. Jest to moje 2 dziecko. Mam już córeczkę, która aktualnie ma 3 lata i 9 miesięcy. Tym razem będziemy mieli syna.
julia.l wg tego kalkulatora mieszczę się w górnej granicy:szok: Do tej pory przytyłam 12 kg w tym w przeciągu niecałych 4 tygodni 5kilo! A tu jeszcze prawie 3 miesiące!
kaczuszka2 jeżeli lekarz przepisał ci Duomox to pomimo swoich obaw bierz go. Bez konkretnego powodu napewno lekarz by ci tego nie przepisał. Ja w ciąży z Gabrysią brałam Duomox i mała urodziła się cała i zdrowa. Do tegojest śliczna i mądra (wiem, wiem, ochy i achy nad własnym dzieckiem:sorry2:). Jedyne co ma inne niż wszystkie dzieci w grupie przedszkolnej, to to, że świeci:-D Żartuję!!! Jest leworęczna, ale wątpię, że to wpływ antybiotyku.

A ja się załamałam, wydawało mi się, że tak bardzo nie przytyłam a tu dziś bratowa dała mi parę ciuchów po "swojej ciąży" i prawie w nic nie wchodzę:zawstydzona/y: Ona do końca ciąży ubierała prawie każdy z tych fatałaszków (ciągle wydawało mi się, że wygląda jak balonik) a ja mam przed sobą jeszcze ok.4 miesiące i co? Myślałam że nie wyglądam tak znowu "ogromnie" a tu co innego się okazuje. Troszkę to w sumie dziwne bo od początku ciąży nie przytyłam aż tak dużo jeśli chodzi o kilogramy - ok. 4,5 kg w sumie. Brzuszek też nie jest taki duży, chyba coś rozszerzyło mi bioderka bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 20kg i tez mi tyle zostało, nic nie straciłam pomimo karmienia piersią 8 miesięcy, więc teraz do szczuplutkich nie należe i przeraża mnie moja waga

reklama
Hej laseczki u mnie 4 kg na plusie ,a w pierwszej ciazy przytylam 23 kg i wszystko zrzucilam ,jak narazie to nie zanosi sie bym tyle przytyla co poprzednio.Ciekawe od czego to zalezy?

Do góry