reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

magda ja tez mam taka nadzieje i czym szybciej tym lepiej dla wszystkich.
Ide poprasować, powiesic pranie, posprztać bo wieczorem do lekarza, ale mam stracha a jutro musze poprać firany i okna pomyć.

reklama
julka - będzie dobrze minie i zapomnicie, tylko nie przesadzaj ze sprzątaniem....:no:
mi się śniła w nocy imprezka i że wystawili pepsi, ale najpierw nie chcieli dać bo się jeszcze nie rozpoczęło, a jak już wróciłam były kisiele do picia - feee
takim sposobem z raniutka pojechałam do sklepu i kupiłam małą puszeczkę aby się nie rozpędzić i zaraz ją wypiję - ale jestem niegrzeczna :rofl2:

zaraqz musze wychodzić a wyjątkowo mi się nie chce ale coz znowu zaboli i mnie i moj portfel:szok: ;-) i po 16tej po wyniki badań zobaczymy jak tym razem wyszły :-:)confused::confused:

Julia , wiem jak to jest gdy sa problemy z dzieckiem(zwlaszcza zdrowotne) wszystko drazni i sie nawarstwia.A maz dziala jak plachta na byka:-) ale uwierz , ze to minie.Niestety tak juz jest z naszymi mezczyznami...jak jest dobrze to jest dobrze a jak nas zaczna draznic to ciagnie sie to niebywale dlugo.Moj maz tez pali i powiem szczeze ze i ja palilam , mimo ze staralismy sie nie palic przy dziecku to i tak nie zawsze to wychodzilo i nie zawsze wychodzi:-( ech...
A z synkiem niebawem pojedziesz na testy i bedzie dluzo lepiej.
Zreszta dziwi mnie to , ze nie mozesz zrobic ich wczesniej.Moj synek tez mial miec zrobione kiedy skonczy 3 latka , a sprawdzilam wszystko , porozmawialam z lekarzem i mial zrobione gdy skonczyl 1,5 roku.Ale niestety z tego powodu musialam zaplacic , i chocbym chciala Ci powiedziec ile to juz nie pamietam ale chyba cos ok 200 zl. Trzymaj sie cieplutko i nie denerwuj sie tyle!
A i moja rada! Usmiechaj sie nawet sama do siebie , nawet gdy jest zle!Twoj mezus bedzie sie dziwic co sie z Toba dzieje i w krotce i jemu udzieli sie pozytywny nastroj!U mnie to dziala:-)

julka...wydaje mi sie ze czesc testów mozna zrobic wczesniej...baratanek meza ma niecałe 3 mc i miał juz robione to co sie dało z krwi-wykluczyli dzieki temu ze nie jest uczulony na laktoze, pszenice, i cos tam jeszcze co jest w mleczkach w proszku..oczywiscie tyhc skórnych testów nie miał...

Ja mam znow problemy z BB strona laduje mi sie z 10min.ciekawe czy uda mi sie wyslac posta-sprobuje:-)

Leze w lozku i nawet mi sie nie sni o wstawaniu,napisalam do szefa sms-a ze sie zle czuje i nie bedzie mnie dzis w pracy:-).
Boli mnie glowa,brzuszek,nogi i rece mam ,mega spuchniete i jeszcze to zmeczenie-Czy Wy tez tak macie?:confused:

Testy z krwi robilismy juz dawno, ale najbardziej wiarygodne sa ponoc te testy skórne, bo z krwi to owszem robimy, ale jest około 700 alergenów i utrafić w odpowiedni a wszystko kosztuje więc stopniowo, ale do 3 lat juz niedługo - damy rade:tak:

Matko jak ja sie boje tej wizyty dzisiejszej u ginka:-(

Kaczuszka jak raz na jakis czas się napijesz to się nic nie stanie :) nie pijesz codziennie ani litrami. Julia ne boj się trzymam kciuki, żeby było ok. Wrociłam wrr ale mam o jakies 160 zł mniej 140 wiz :szok: no i kupiłam sobie magnez z wit b na skurcze łydek i drętwienie rak i rekawice do masarzu moze rozstępy jakos cudem mnie ominął :tak:;-)... Tylko co do magnezu nie wiem czy można brac go z feminatalem ktory biorę :baffled: no i masz babo placek :baffled::crazy:

Mój synek został skierowany do alergologa później do pulmonologa w związku z tym że często chorował ja jako dziecko miałam alergie a mąż astmę.Testy skórne miał robione w wieku 5 lat i co się okazało był uczulony tylko na orzechy,lekarka stwierdziła że te skórne to nie zawsze wykazują i skierowała nas na testy z krwi chyba 10 rodzai już nie pamiętam dokładnie tam nie wyszło nic byłam juz pewna że jest zdrowy.Dlatego jestem zdziwiona że skórne są ważniejsze zawsze wiedziałam że to te z krwi są ważne tak jak u męża na skórnych nie wyszło nic wszystkie parametry oddychania wskazywały na astmę wiec zaczeli szukać w krwi i tam się okazało że na prawie wszystkie rodzaje kurzu jest uczulony.

reklama
Volcan nic bym juz nie dodala do tego co dziewczyny juz napisaly-trzymaj sie kochana!!!
Ja dzis znowu bylam w szpitalu na badaniach..to juz trzeci raz w tym tygodniu.W moczu wykryli mi cukier -masz ci babo placek:-(,mowia cos o malej infekcji w zwiazku z tym.Oprocz tego dzis ogladal mnie lekarz (to moje lozysko nieszczesne),wiec bede miala jeszcze usg miala co jakis czas by sprawdzac polozenie.Dzis mi wyznaczyli termin cesarki -stwierdzili ze nie beda mnie meczyc bo krowotoku jeszcze dostane i CC najbezpieczniejsza w moim przypadku.
Mam dzis dola jak Row Marianski,non stop jezdze jak nie do szpitala to do przychodni..albo kliniki...stresuje mnie to bardzo .Nie wiem czy tylko ja mam takiego pecha w ciazy..jak zagadam z jakakolwiek kobieta w ciazy mieszkajaca w Anglii to zala sie ze zadko maja badania a ja mam ich nadmiar -powinnam sie cieszyc....ale jestem juz tak zmeczona wiecznym jezdzeniem po lekarzach ...przepraszam ze Wam truje:zawstydzona/y:...maz mnie opitolil ze narzekam jak baba w ciazy ;-).Milego dnia laseczki

Do góry