reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

kaczuszka do przedszkola musi iść bo do szkoły też bym go nie mogła posłać. Wole jakos się przygotować do tego i jego też. Co z drugim dzieciątkiem to nie wiem wieczorem ide do lekarza, ale ruchy jak przestałam czuc w 18tc tak ich nie czuje, ale serduszko bije. Z mężem nieciekawie ciągle przeprasza i zapewnia i wogóle ale ja jakoś nie moge od tak przejść do porządku dziennego, otrzebuje czasu i wsparcia którego niestety nikt mi nie daje oprócz Was oczywiście:tak: ale chodzi mi o kogoś "namacalnego"

reklama
vinniki ja tez mam taka nadzieje zobaczymy po testach skórnych które się wykonuje po ukończeniu 3 lat, ale go tak wywala na dym tytoniowy ale wytłumacz ludziom że nie maja palić, albo po papierosie nie podchodzic do niego to potem słysze że bronie kontaktu z dzieckiem, a do tego meżus nie lepszy:wściekła/y:

julia - nie wiem sama jak by to było po przebojach z mężem, ale jeśli go kochasz tak jak pisałaś i on chce aby było lepiej może warto dać szansę.... wyskoczcie gdzieś do kina, czy na spacerek, czasami warto ....dzieci też będą szczęśliwsze...
trzymam kciuki

Julia, ale skoro mówisz, że testy można zrobić w wieku 3 lat, a patrząc na suwaczek synka, to już mu niewiele brakuje, 5 miesięcy przeleci, i może wtedy leczenie będzie bardziej skuteczne.
A i skoro Vinniki przeżyła coś podobnego ze swoim synem, to przynajmniej masz przykład i pocieszenie, że i Twojemu Damiankowi się polepszy. :-):-)

Tak w marcu skończy 3 latka i tez jestem tej mysli że mu się polepszy a mężus nie chce ze mną nigdzie wyjść bo On nie lubi

Hm, to i nie trzeba nigdzie wychodzić, możecie wypożyczyć film, zrobić popcorn, zamówić pizzę, czy na co tam macie ochotę i spędzić miły wieczór w domu, we troje, lub dwoje, jak syn pójdzie spać, czy może gdzieś go podeślecie.:-)

Ostatnia edycja:
Julia, ja wychodzę z założenia, że przy żadnym dziecku nie wolno palić, co dopiero alergicznym... Mój mąż też pali (cierpię z tego powodu) ale nigdy w domu i nigdy przy dzieciach... Julia, jak mąż nie lubi to przynajmniej Ty zadbaj o jakąś swoją przyjemność. Wyjście z przyjaciółką? Dobry film? Ważne teraz abyś Ty czuła się jak najlepiej!

Hihih juz próbowałam smończyło sie na wypiciu piwka i poszedł spać bez rozmowy a o przytulankach to moge zapomnieć

vinniki przy dziecku nie pali ale wystarczy że ubranie mu dymem przejdzie i małego przytuli to juz go wysypuje tak jest wrażliwy, a u jego rodziców jego brat pali w łazience, ale to i tak wydostaje sie na reszte domu

reklama
Hm, mój po wypiciu piwka (no nie 1, ale 2-3) to ma dużą ochotę na "przytulanki" tylko najśmieszniejsze, że po takiej ilości alkoholu nigdy nie może :-D:-D
Wiesz Julia, mam nadzieję, że ten marazm waszego związku minie :happy2:

Do góry