reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

u nas tez ostatnie nocki niezbyt fajne - wczoraj i dzisiaj pobudka o 6 rano :szok: no chyba się dziecko przygotowuje do wcześniejszego wstawania, jak do pracy wrócę ;-) - w nocy wierci się, kręci, marudzi, przebudza, jak wezmę do nas, to tak się kotłuje, że ja spać nie mogę, jak odłożę do łóżeczka to wstaję do niej 5-6 razy... porażka :dry:

reklama
U nas ostatnio nocki ok, Zosia budzi sie raz ok 4 lub w ogóle, dzisiaj spała całą noc, obudziła się jak wlączyłam rano suszarkę do włosów, ok 6.15, tak by pewnie jeszcze pospała

A my spałyśmy do prawie 8 :-)w nocy 2 karmienia,jej kiedy ona odpuści już sobie te nocne jedzenie :baffled:
Teraz ładnie się bawi ale zaraz włączy jej się marudząca bo jej pora na sen,już się pokłada a ja chyba się wezmę za poprasowanie ale tak mi sie nie chce
No i barak koncepcji na obiad:confused:

maniulka, Ada się dziś obudziła na jedzenie dopiero koło 5 :szok: i ja też nie mam koncepcji na obiad. wczoraj zrobiłam tą karkówkę z ziemnieczkami "z reklamy" i była bardzo dobra, a dziś to chyba zrobię naleśniki, bo mi się myśleć nie chce :-D

reklama
zazdroszczę spiochów, ostatnio Kuba sobie wszystko poprzestawiał i wstaje między 5 a 6, kiedyś jeszcze mogłam go w łóżku przytulić i uspać na godzinkę, półtorej, teraz jest ciężko :dry: wszystko przez te zęby, widzę już 4 górne, są mega wypukłe, aż białe, jeszcze dzień dwa i będzie 8 zębów, mam nadzieję, że nie osiwieję do tej pory :-) ucinam sobie krótkie drzemki kiedy Kuba śpi w dzień, ale obiad sam się nie zrobi, a i na zaliczenie trzeba się nauczyć :dry::baffled:

Do góry