reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

wszystkiego dobrego "na po dniu kobiet" ;-)
ja tylko buziaka dostałam, m był w pacy, wrócił po 16 - nie miał gdzie kwiatka znaleźć... nieważne

KasiulkaW, moja Nika wie, że chłopcy mają siusiaki - kiedyś byliśmy u znajomych, tam jest taki pół roku młodszy, jak mu zdjęli pieluchę to latał na golasa, więc się przyjrzała ;-) - czasem jak m bierze prysznic, Nika wchodzi do łazienki i usiłuje przez szklane drzwi coś zobaczyć, ale m się chowa, wstydzi się chłop czy co... :rofl2: no i czasami oczywiście rozmowa typu tatuś ma siusiaka? dziadek ma siusiaka? wujek ma siusiaka? wszyscy chłopcy mają? itd... :-D

reklama
moje dziecko przechodzi samego siebie :wściekła/y:
po spacerze jak jest ładnie tak jak dzis to wyciagam go z wózka by sobie pochodził :tak: a on juz chyba z trzy razy zrobił mi tak ( dzis tez ) ze jak go wyciagne to on sobie kupke w pieluche wali :baffled: :szok: :no: nie wiem czy mu tak dobrze ze na dworze i ze stoi, lepiej mu wtedy idzie :-D no ale dla niego zle bo spacer mu sie na tym konczy :wściekła/y:

hehehe :sorry2: no właśnie latem to co innego - można w locie pieluchę zmienić a teraz rozbierać te wszystkie skafandry ech...

wszystkiego dobrego "na po dniu kobiet" ;-)
ja tylko buziaka dostałam, m był w pacy, wrócił po 16 - nie miał gdzie kwiatka znaleźć... Nieważne

kasiulkaw, moja nika wie, że chłopcy mają siusiaki - kiedyś byliśmy u znajomych, tam jest taki pół roku młodszy, jak mu zdjęli pieluchę to latał na golasa, więc się przyjrzała ;-) - czasem jak m bierze prysznic, nika wchodzi do łazienki i usiłuje przez szklane drzwi coś zobaczyć, ale m się chowa, wstydzi się chłop czy co... :rofl2: No i czasami oczywiście rozmowa typu tatuś ma siusiaka? Dziadek ma siusiaka? Wujek ma siusiaka? Wszyscy chłopcy mają? Itd... :-d

ola - nieźle :-d:-d:-d

hehehe :sorry2: no właśnie latem to co innego - można w locie pieluchę zmienić a teraz rozbierać te wszystkie skafandry ech...

a mój mały już dawno nie chodzi w skafandrze zimowym :D hartujemy się ;] ostatnio jak mi zrobił kupkę na spacerze przebrałam go w przychodni w toalecie... w ogóle on rzadko robi kupkę na spacerze ale jak już robi to zawsze zrobi kupkę w takim miejscu, gdzie mamy blisko żeby się przebrać ;p ma chłopak poczucie czasu i miejsca :D

ale dzis mielismy noc :szok::no::wściekła/y: mały co troche sie budził z płaczem na zeba, rano zmierzyłam mu temp. i ma 37.2 :no: ze spaceru chyba nici :confused: a na dodatek jutro impreza roczkowa :eek::no2::rolleyes2: czułam ze tak bedzie :-(

wysmarujesz mu dziąsła żelem, dasz coś na uspokojenie i zbicie temperatury i przeżyje imprezę :-p

Kuba też w nocy dał popalić, w końcu wzięłam go do łóżka i w efekcie on spał, a ja nie mogłam, jakoś miejsca jakby dla mnie brakło :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry