reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

a u nas jak ala jest zdrowa to chodzi spać ok 21-22 i wstaje ok 8-9:)))) w nocy nie je... ale teraz robak się przeziębił ma katar i stan podgorączkowy i noc zarwana....:(
biedaczka strasznie się meczy

reklama
U nas z kolei młody chodzi spać 19-20ta i ostatnio wstaje wcześniej - 6-7dma, ale i tak rano sie bawi w łóżeczku nawet do godziny bez marudzenia, więc ja albo śpię albo ogarniam już sypialnię albo książkę czytam (np dzisiaj);-) wszystko dlatego ze mały mnie nie widzi - swój pokój to u nas najlepsze co mogło być :tak:

Kuba też ma swój pokój, ale i tak łóżeczko stoi jeszcze przy naszym łóżku, chyba dla mnie za wcześnie na osobne spanie, bo mały popłakuje w nocy, przebudzi się, muszę go pogłaskać, przytulić, a teraz jak z tymi zębami się męczy to nawet lulanie nie pomaga tak jak spanie na naszym łóżku ;-)

Iśku, Ada też śpi w swoim pokoiku i też uważam że to była dobra decyzja, wcale nie jest za wcześnie. Ona też w nocy się przebudzi to wtedy do niej podchodzę, włożę smoka czy pogłaskam, drzwi ma otwarte całą noc. Tylko, ze ona mi się sama nie zabawi w łóżeczku tylko odrazu włącza syrenę :-D

U nas też drzwi otwarte, dodatkowo podsłuch nianią, i w nocy też do niego wstaję jak zapłacze, potulę, czasem częściej czasem tylko raz. A łóżeczko ma całe zawalone zabawkami, muszę zrobić zdjęcie ;-)

Mój idzie spać 19-20 i wstaję ok 7 potem ok 9-10 idzie spać na 2 godzinki i ostatnie dni śpi 16-17 w nocy nieje. Ale dzisiaj obudził się o 5:30 zjadł i zasnoł dalej i spał do ok 7:30 ale to chyba ja go obudziłam

Kuba też ma swój pokój, ale i tak łóżeczko stoi jeszcze przy naszym łóżku, chyba dla mnie za wcześnie na osobne spanie, bo mały popłakuje w nocy, przebudzi się, muszę go pogłaskać, przytulić, a teraz jak z tymi zębami się męczy to nawet lulanie nie pomaga tak jak spanie na naszym łóżku ;-)
Mój sebek od może miesiąca może trochę więcej śpi w osobnym pokoju ze starszym bratem i musze powiedzieć że straszne miałam obawy ale o wiele lepiej śpi

reklama
Do góry