reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Z okazji tego szczególnego dnia
chciałabym życzyć wszystkiego najlepszego.
Życzę spełnienia wszystkich marzeń
zarówno tych malutkich jak i troszkę większych.
Pamiętajcie, że świat bez kobiet nie miałby sensu. :rofl:

283.gif

Madzik jak napisałaś miski to ja durna skojarzyłam z Haribo :-D:-D:-Dgłodnemu chleb na myśli,uwielbiam gumiaki tylko jakoś tego kurzu nie mogłam zrozumieć :-D:-D:-D:-D
hahahaha maniulka to możemy sobie łapkę podać - uwielbiam haribo miśki :D:D:D:D

dziewczynki przyjemnego dnia kobiet!!! :)))

Ostatnia edycja:
wszystkiego dobrego - ja też myślałam o haribo!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D a w ogóle ja bardzo lubię kwiaty - ale tak mnie śmieszy ten jeden tulipan w celofanie albo zwykłej foli, zwykle zwiędnięty kiedy dziewczyny niosą go do domu.... powinien być absolutny zakaz kupowania pojedynczych kwiatów - przynajmniej niektórych a tulipan się zaliczają do tego grona. ja dostałam dwa od kolegów m na basenie - i jeden Zuzia a mój m tylko zerkał na kolegów i mówił "ej świnie, przestańcie" etc.:-D ale basen i tak był lepszy niż wszystkie kwiaty na świecie:-D

faktycznie miło poczytać - i było nas więcej i ile miałyśmy czasuuuuu:):):) Karolka tak wcześnie przy kompie - teraz pewnie zabiłaby żeby spać o tej porze;p ja przynkmniej bym chciała spać a Zuzka ostatnio wstaje o 7 a jak mamy wolny weekend to o 6. skaranie boskie z tym dzieciakiem

Ostatnia edycja:
moz-screenshot.jpg
Justyna fajne czasy to były zapisywałyśmy 10 stron dziennie a teraz :szok::-D
Dostałam od męża prezent kurteczkę o taką BERGANS OF NORWAY - Bekledning jeszcze jakiś fajne kalosze musze sobie upatrzyć,jak komos to dziwnie brzmi to proszę pamiętać ze ja żyję w wodnym świecie :-D:-D:-D

Link nie działa niestety przechodzi na strone główną :(

Ostatnia edycja:
Przeczytałam sobie to co pisałyśmy dokładnie rok temu (dzięki linkowi Edis,bo inaczej chyba bym się nie odnalazła :-)) i powiem Wam,że wtedy to się nudziłyśmy.... tyle stron dziennie produkowałyśmy, że szok....fajnie było, zresztą dalej jest- tylko czasu troszkę mniej :-)

A ja sie witam, internet znow mi smiga, komp naprawiony wiec jestem szczesliwa ;-)
Edis- mi link nie dziala, szkoda bo poczytalabym sobie te rozmowy, ale ostatnio szukalam i po 15min straciłam zapal.... A w ogole to mialam ci napisac. ze wczoraj robiłam ta mase z pianek marshmallow i mi w oooooogole nie wyszlo.... jakas gleja sie zrobila ktorej nie moglam odkleic od talerza:-D:-D w tygodniu sprobuje ta druga mase plastyczne z drugiego Twojego przepisu:-p
A moj m dzis dopisał- dostałam przepiekny bukiet w takim wiklinowym koszu i czekolade na oslode;-) Normalnie umie sie chłop czasem zachowac- i dobrze bo rano wyszlam z domu wsciekła bo sie poklocilismy ale jak wrocilam to przynajmniej było do czego- facet miły, skacze wokol mnie normalnie szkoda ze zawsze tak nie jest:-D:-D

reklama
A ja dostałam mleczko czekoladowe , no tak najlepiej nich w tyłek idzie hihihi.ale jakie smaczne.:tak:
Mój Niko mnie dziś zaskoczył pytał mnie czy ja mam pitolka i byl zdziwiony że nie i chciał żebym mu pokazała ach te dzieci on ma dopiero 4 latka a już o takie rzeczy pyta masakra jak ten czas leci nawet się nie obejrzymy a nasze marcowe maluchy będą śmigać na dyskoteki.:-):-)

Do góry