reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
wczoraj Kuba też nie był na dworku przez wiatr i deszcz :baffled: ale za to przespał w domu ponad 3h :szok: dziś też nie zbyt pogoda, ale już musimy wyjść, bo jak siedzi cały dzień w domu to robi się nieznośny :-p

My wczoraj też nie byłyśmy na dworku, ale dziś zapowiada się całkiem fajnie więc wyjdę, zresztą muszę iść na pocztę....

u nas to samo wczoraj wichura i deszcz ze śniegiem - też nie wychodziliśmy, dzisiaj chociaż nie pada ale trochę wieje, ale chyba jednak wyjdę z małym, być może nawet na pocztę - zwłaszcza że ostatnio mały lubi zasypiać w wózku :)

myśmy wczoraj byli na 40 min bo tak wiało okropnie, a dzisiaj już jeden spacer za nami, musieliśmy morfologie zrobić i za butkami na wiosnę pochodzić, no i obskoczyliśmy dwa ciucholandy, ale nic mi nie wpadło w oko z ubrań ale za to znalazłam super zasłony do pokoju młodego, w safari, grube, podszyte, i pięknie się układają ale cholernie ciężkie, wyszło za nie 65 zł, muszę męża pomęczyć o te zasłony :)

ah no i młody śpi teraz, więc kolejny spacer po obiedzie :)

Dziewczny jakiś koszmar u mnie ciagle pada snieg juz od 3 godzin,takie piękne czarne drogi były i znowu lezy juz z 30 cm jej ta zima chyba tu się nie skończy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
że spaceru nici bo komu by się chciało w zaspy spacerować,moze jutro na sanki pójdziemy błeeee juz i sanki mi zbrzydły :crazy:

dawno mnie nie bylo, ale o rany co sie stalo z forum! jest paskudne, nie potrafie sie wcale polapac gdzie co jest! a jesli chodzi o wspomnienia porodu, to ja sie lepiej nie dolacze! nie ma co wspominac! bylo bardzo ciezko i najbardziej zaluje, ze nie doswiadczylam tej pieknej chwili kiedy lada maluszka na brzuch matki:((

reklama
Do góry