reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
trzecie s? chyba niedoinformowana jestem :-p 6litrów wody, ale przez dwa dni (zawsze dużo wody piłam i pije), no to w końcu lekarz zabronił mi pić, góra szklanka wody, jeden owoc albo zupa do wyboru :-) znęcali się nade mną :-( ja też przytyłam 30kg ale już wszystko zrzuciłam, a nawet więcej :-D

nic nie robiłam, już tak mam, samo się zrzuciło, nie byłam na diecie, bo jakbym miała sobie odmówić czekolad, sałatek i innych pyszności to prędzej bym umarła niż schudła :-D a i ćwiczenia to nie dla mnie, wystarczy że małego podźwigam i się nabiegam przy nim ;]

bo to jest indywidualna sprawa, ja też mam niższą wagę niż przed ciążą i to o 4kg :-D:-D:-D moja bratowa robiła dużo brzuszków i jeździła na rowerku treningowym, a do tego stosowała dietę, ale nie jakąś drastyczną i też bardzo ładnie schudła, przytyła chyba z 40kg jak nie więcej i nie mogła zrzucić

reklama
Do góry