reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Domi moj Szym tez na poczatku nie umial chodzic w butach...a teraz na odwrot..
Jak mu zdejme to sie przewraca.
Ucieka mi tak sami jak Twoj Jasiek i praktycznie juz nie raczkuje.

oli.p my jak ostatnio bylismy na szczepieniu to Szym w poczekalni babeczka gazetki chcial wydzierac z rak:-D:-D ogolnie do kazdego podchodzil i cos tam gadal po swojemu

reklama
Zuzce jak dać palec to teś śmiga, i w zasadzie potrzebuje dłoni tylko cyba dla kurażu co jest strasznie dziwne, nie chce sama stanąć (dziś pierwszy raz) ale daj jej rękę to sama ciągnie...
Sara - pewnie na zewnątrz inaczej sie chodzi niż w domu - no i trzeba opanować poruszanie w całym ciepłym stroju. jeli niemiała cieplejszych spodni to kurtkę na pewno - to też wyzwanie...:tak:
Ivaz - Ty malutka kobietka jesteś to może zostaw wózki i poproś m żeby Cię powoził jak je tak lubiisz:-p:-D

kasia - a z którego jest Hania?

Justyna, tak jak Zuzia Twoja z 27:-)
Grube ciuszki faktycznie mogą przeszkadzać, ja nawet widzę że na golaska Hania jest dużo zwinniejsza niż w pampersie i ubraniach. A kombinezon to dopiero utrudnienie:tak:

mój maluch niestety od 3 tyg spi znami, od czasu jak sie zaczeły e okropne biegunki i problemy z brzuszkiem i nie chce teraz powrócić do łóżeczka :-( a spanie nasze z nim wygląda tak że ja śpię na ścianie, m zwisa z drugiej strony a Kacper śpi w poprzek :angry:
a takie mam pytanie w jakiej pozycji śpią wasze maluchy?? bo mój śpi tak:
Zobacz załącznik 208339
świetna pozycja mój też nieraz podobnie śpi ale pokaże wam najleprzą pozycję w jakiej zasnoł tylko to było jakiś czas temu

mój juz tez od paru dni moze i lepiej sam chodzi po domu :-) :-D tyklo ze sam sie jeszcze nie umie podnies musze go podnosic jak upadnie lub dochodzi na czterech do czegos i sie podnosi :happy:

He he fajnie śpią Wasze dzieciaczki :-D Jadźka fajna pozycja :-D. Patrycja czasami tylko zmienia pozycje w czasie snu, to znaczy pozycje w łóżeczku, wczoraj spała w poprzek, a jakiś tydzień temu to na drugim końcu łóżeczka, tak to śpi na boczkach, lub na brzuszku. ;-) czasami też na klęczkach ale raczej ma nogi wyprostowane.

JAdzka ale Twoj synek przybral pozycje:-D:-D:-Dmoj raz tez tak zasnal:-D

Agusia wszystkiego naj dla Pati,alez szybko zlecialo,jesczze miesiac i bedzie miala roczek;-)

reklama
ewelcia - mój tak samo i ja też jestem w szoku ze już tylko miesiąc, nie dowierzam normalnie;-)

Do góry