reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
ohhh dokładnie ale jak ten czas mi zleciał....jeszcze rok temu to się człowiek ledwo toczył i nie mógł doczekać kiedy malucha zobaczy a tu już rok minał... :-):-D

akurat końcówka rok temu była najgorsza, bo wysłali mnie na dietę i zabronili pić, a ja potrafiłam 6 litrową butelkę w dwa dni wypić :-p potem nie mogłam chodzić, bo kręgosłup wysiadł, poród był strasznie ciężki, ale czemu by nie pomęczyć się raz jeszcze :-p za kilka lat żeby Kubuś już się odrobinkę usamodzielnił

reklama
Końcówka rzeczywiście dla każdego była ciężka, choć ja nie mogę narzekać - nic mnie nie bolało poza zmęczeniem, ale pamiętam jak wlazłam na parapet wieszać firany hehehe oczywiście tylko tam gdzie łóżko stało przy oknie :-p no i poza tym chodziłam po schodach jak mamy nie było w domu :-p spacery no i to trzecie S :laugh2: a mały wyszedł dzień przed terminem - tak akurat ;-)

Do góry