I
ivaz
Gość
A co do alergii na imiona to ja mam alergie na imiona typu Alan, Kevin, Dennis, Jessica, Vanessa, czy Nikola,może dlatego ze mieszkam na Warszawskiej Pradze i te imiona sa niezwyle popularne wśród tutejszej patologii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu są mody na imiona i teraz wracaja stare, np rocznik 85 czyli mój obfitował własnie w Anie, w mojej klasie w podstawówce na 10 dziewczyn 4 były anie, a w liceum jeszcze gorzej na 12 dziewczyn-6 Ań tak to się odmienia ???????
ooo to Ty jesteś ten sam rocznik co ja:-):-)
tak prawda Anusi było dużo
a co do pisowni to u nas czesto znajomi pisza przez sms np Olivierniektórzy mówią Oliver
a my generalnie mamy Oliwier
Ivaz mi na początku imię Alan wydawało się dziwne, ale teraz mój kuzyn ma tak na imię mojej kolezanki synek i jeszcze R kolegi synek, no i na forum jest Alanek, wszyscy z tego rocznika ;-) he he jak nigdy nie słyszałam o tym imieniu to teraz znam tak jakby 4 Alanków :-). I muszę przyznać że teraz mi się to imię bardzo podoba, ale tak jest w większości że jak się lubi kogoś o takim imieniu to imię się też podoba