reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

I ja dołączam się do świętowania:-) W prawdzie dołączyłam do Was późno ale cieszę się że mogę z Wami świętować:tak: Byle do następnych tysięcy!!!

(aha a że ja w pracy jestem to toast soczkiem wznoszę;-))

reklama
modro, karolka - super, że się spotykacie:-):-):-)
ja znów będę w poznaniu od poniedziałku, ale bez szans na spotkanie:-(

ja dołączyłam jakiś rok temu ;-)

Nili - ja w sosnowcu bywam - nawet dosyć często - ;-)więc może znowu ja...:-p Cieszę się, że wam się spotkania układają dziewczyny. Modro - karolka - chętnie bym z wami posiedziała...
2000 sporo... oby więcej:tak:
Ola - to fajnie masz:sorry:moja też krde zazdrosna. a dzisiaj mamy dzień kota. ja chodzę a ona lata za mną i miauczy:confused2:

Maniulka - dawaj śnieg i syna:-D:-D duży jest to chociaż nie wymaga tyle uwagi:-D no i nosić nie trzeba:-)

dzień kota, dobre :-D my miałyśmy wczoraj dzień piszczka, łaziła na czterech i piszczała, krzyczała, wrzeszczała - ekstra, aż bębenki pękały ;-)

A ja muszę powiedzieć że w ciągu dnia mam mega grzeczne dziecko! :-) nie marudzi nigdzie - ani w aucie, ani jak go nosze na rękach po sklepach, ani jak ma iść spać sam w łóżeczku, jest naprawdę kochany! a w nocy na odwrót - budzi się z rykiem i to dość często :eek:

reklama
Iśku ja jak będę miała syna też chcę Gucia. :-) MOja babcia mówi, że "ocipiałam" ale mnie się podoba...POgratuluj kuzynce...
Moja Zu jaką nową umiejętność ma mówienie aba ba ba babaaaaa aba ba ba... i łazi i tak gada. bez przerwy............

Do góry