reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ewelcia - gratulacje :)))

kingula - szczerze zazdroszczę, myślałam ze już za późno na smoczek a wiele bym dała żeby zamienił kciuka na smoczek!! :)

gosia - to ja pisałam :))) a kit z wyglądem ;)))
zaletą tych fotelików jadących przodem jest to że mały nareszcie wszystko widzi i jest happy

reklama
ewelcia gratki moderatorko :-D
Drusia w krzesełku przodem do kierunku jazdy jeździ od 2 tygodni. Teraz waży 7500, ale w nosidełku już się nie mieściła jak ją cieplej ubraliśmy.

Gabula ciągle jeździ w nosidle ale już ledwo co się mieści zwłaszcza w zimowym ubranku. Na dniach kupujemy fotelik. Oblukałam co nieco w sklepie. Jeszcze tylko przymiarka do samochodu została, ale na 90% bierzemy Coneco Zenith.

Oj to widze że faktycznie sporo dzieciaczków jeździ już w starszym foteliku,mała waży 8 i pół kilo do 11 grudnia jeszcze miesiąc więc może do 9 dobije tak myślę nad zmiana na wyjazd do Pl,Marti nie bardzo lubi jeździć i liczę na to że jak będzie jeździła przodem to bardziej jej się spodoba tylko tutaj kupić fotelik to normalnie masakra cztery do wyboru cena powalajaca mniej niż 4 tysiące koron to nie znajdę a to jest 2 tysiące złotych mało tego jeszcze nie taki jak chciałam zależało mi strasznie na systemie latch ale nigdzie niema :-(z Ameryki nie chca nam wysłac i dupcia blada że tak powiem

Maniulka ja się tyle naczytałam opinii o fotelikach, zanim kupiłam ze cieszę się że mam już to z głowy. A jak się będzie sprawował to zobaczymy, w każdym bądź razie w testach dobrze wypada. Zastanawiałam się między maxi-cosi tobi/priori a własnie romerem i we wszystkich sklepach byłam chyba w 6 polecono mi romera bo ponoć jest bezpieczniejszy, no ale i też droższy.

Dziewczyny my tez kupiliśmy już fotelik romer king plus TS. Mam nadzieję, że będzie dobrze się sprawował. Poki co Dominik jezdzi jeszcze w starym, ale w następnym miesiącu zamierzamy zmienić.

reklama
Do góry