reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
mój ma dokładnie 9kg :) mi się wydaje że nie tylko o wagę chodzi ale o to czy dziecko stabilnie siedzi, bo bywają też mniejsze dzieciaczki a starsze przecież

my też tyłem jeszcze jeździmy - Jula za leka jest - chociaż ostatnio tak bardzo nie lubi w nim siedzieć, że zastanawiam się nad zmianą mimo nie osiągniętej wagi - myślicie, że to będzie problem? przecież ona jest już bardzo skoordynowana ruchowo ;-)
chodzika nigdy nie używaliśmy
raczkuje jak motorek, siada, staje, próbuje chodzić

moja Emi waży 7600 i mierzy 70cm jest drobna ale dużo raczkuje i strasznie szybko ponadto sama wstaje i trzymając się brzegów szafy chodzi,w foteliku zabardzo nielubi siedzieć jak sięją zapina ona natychmiast usiłuje wstać i strasznie się buntuje!

moja Karolina tez jezdzi jeszcze w pierwszym foteliku - nosidle, ale w tym tygodniu wybieramy sie na poszukiwanie nastepnego, bo wazy juz na pewno ponad 9 kg:tak:
chodzika nie mamy i nie myslimy kupowac:no:
z raczkowaniem tez ciezko, bo pelza i to tylko do tylu i siedzi jak ja posadze, sama nie potrafi:-(

Do dziewczyn które używają już tych większych fotelików czy wszystkie dzieciaczki maja ponad 9 kg????
moj nie ma napewno 9kg a jezdzi przodem od miesiaca....czy tam 3tyg nie pamietam.

Mamy chodzik ale uzywamy hmmmmm raz na tydzien,czasami raz na dwa tygodnie,przewaznie w sobote......

Dominika moj tez robi tak jak Twoj za nim zasnie.
jak ssal smoka to tez wkladal i wyjmowal....teraz smoka juz nie uzywamy od ponad 2tyg:-)

ha a Emisia przez 7,5miesiąca nietolerowała smoczka a teraz od jakiegoś tygodnia żyć bez niego niemoże:szok: troche się obawiam o ten jej zgryz bo zęby jej znów następne idą:-:)-(

my jezdzimy w tym piewrszym foteliku, jeszcze sie boje jej do nasteppnego przesadzac- siedzi juz bardzo ladnie, ale przeciez jest za chuda ta moja szczapa- moze z 8kg bedzie miala. Ten nastepny fotelik juz mam - dostalam- piekny nie jest ale jak to ktos tu napisal "darowanemu koniowi....";-)

reklama
Witaj pani MODERATORKO:cool2::cool2::cool2:

ewelcia-moderko nasza!

hehe Dzieku za powitanie moje "wspolniczki":-D:-D:-D

Mojemu malemu cos sie porzestawialo,wczoraj spal najpierw 2h a pozniej 1,5h pewnie spal by dluzej ale go obudzilam bo pomyslalam ze nie bedzie spal w nocy!!!
W nocy wstawalam 3raz wiec nie tak zle.
Dzis do polodnia spal 1,5h i teraz tez lula ciekawe ile tym razem pospi??

Do góry