reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ja już nie śpię, wcinam na śniadanie resztki kolacji :-D
Witaj zasmarkana mamo :-)
U nas nocka całkiem całkiem, tylko .... Obudziłam się o 5 rano a Gosia płakała przez sen, ale tak po cichu :szok:, przełożyłam ją do nas dałam cyca w buzię, pojadła i znowu zaczęła tak cichutko popłakiwać. No wystraszyłam się. Kuchnia ciekawe czemu? Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy.

reklama
Magdalenka to faktycznie ciekawe czemu tak płacze przez sen biedna niunia

u nas też nocka była ok - od 4-ech nocy oduczam małego jedzenia nocnego i na razie są postępy - mały chce jeść dopiero o 5:30 ale potem jeszcze zasypia :) a tak to w nocy podaję mu wodę, choć wczoraj tylko raz i parę łyków tylko :) jestem dobrej myśli :)))

u nas młody zasypia sam - czasami jak jest bardzo marudny minutkę go ululam i odkładam
przez sen sam odnajduje smoczek .... jest niezły ....:-D jakby miał radar
rano przychodzi do nas tak ok 6-7 bo już wtedy chce się bawić i gadać
wczoraj się naśmialiśmy - ja oglądam z młodym brzydulę, przy piosence tańczymy i śpiewamy lalalalala.... w rytm muzyki
wczoraj pojechaliśmy do moich rodziców a młody lalalalalala.... prawie pod muzykę..... mąż się załamał - stwierdził że musi Gwiezdne Wojny zacząć mu puszczać bo wstyd takie babskie seriale podśpiewywać;-):-D

Witam i ja przy porannej kawusi:-)
kaczuszka jakieś muzycznie uzdolnione dziecko ci się trafiło :-D
Magdalenka moze Gosi coś sie śniło albo to jakieś emocje dnia wcześniejszego
My dzisiaj wreszcie do lekarza ciekawe jak wyniki dzieciaków i ogólnie co powiedza no i te guz,wydaje mi się że jest mniejszy ale i tak jest :-(
Syn ma wolne od szkoły do piątku,on się cieszy ja średnio :-D:-D:-D

Dzien dobry mamki ;)

U nas cos dobrze, pomijajac to ze Fabo i tak połowe nocy spal ze mna :eek:
o 5 mleko. Tylko mama moja zrobila mu mleko te Bebiko 2 smaczny sen i sie dziecie moje poprzestawiało, nie jadł jak zawsze o 9 kaszy tylko teraz drzema ;)

A ja zaraz bede sie szykowała na przyjazd małzona mego;)

Jeszcze mam zamiar wpasc do kolezanki do szpitala bo ona lada dzien powinna rodzic. :)
Pamietacie, kilka dni do porodu? Sie robiło wzystko by tylko urodzic ;D a mnie wzieło w 38 tyg. i takim oto sposobem jestem marcowa mama ;D

Kaczuszka, maly artysta moze rosnie ;D Fabo zazwyczaj jak zasypia to sobie mruczy i sie usypia ;D

Tak wesoło u Was, chyba te kolory forum mnie tak ciesza bo sa taki mile, nie ze ulubione ale mile i az chce sie pisac ;D

Zasmarkana Mamo czy można cię skrócić do ZS? ;-) bo to taki długi nick ....
ja urodziłam w 42 tygodniu, więc doskonale pamiętam te oczekiwania "kiedy w końcu zacznę rodzić" :-D:-D:-D a i tak skończyło się wywoływanym porodem :tak:

no właśnie ZS -skrót dobry myślę :)))
a ja urodziłam dzień przed terminem czyli tak akurat - nie za wcześnie nie za późno :)

Mały właśnie zasnął a ja mam chwilę ulgi ale nie mam ochoty nic robić:eek:, jakiś kiepski dzień dzisiaj, do tego leje deszcz - nie chce mi się iść na spacer, szkoda że weekendy sa takie krótkie:-(

reklama
Maniulka daj znac po wizycie!!!

Magdalenka moj Szym przez dwie noze plakal przez sen,jednej nocy to go obudzilam bo tak ztrasznie plakal ze szkok:-(

A ja urodzilam w 38tyg i takim sposobem moj Szymon jest z lutego,ale nadal pisze tutaj bo tu mi dobrze:tak::tak::tak:
Nie pomysl Zasmarkana mamo ze chce Cie z tad wykurzc ja poprostu sie przywiazalam do marcowych mam:-)

Moj Szym wczoraj nie chcial zasnac po 20 jak zwykle tylko plakal nie wiem co mu bylo,pomyslalam ze zeby i posmarowalam mascia a ten z tego placzu i chyba po tej pasci puscil pawia,dywan w sypialni zarzygal:-( musialam mu robic mleko i o dziwo ciagnal z butelki zjadl 180ml i zasnal o 21.
Potem pobutka o 2:30 i spal do 7.
Myslalam ze jak zasnal o 21 to wstanie pozniej a ten juz o 7 gotowy do zabawy:rofl2:

Do góry