reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

i ja witam nowe mamusie!

a ja sie dzis strachu najadlam! Karolinka spadla mi dzis z lozka:(((wzielam ja do karmienia i mi sie przysnelo. obudzil mnie huk spadalacej malej. obejrzalam ja cala. troche plakala, ale dalam cycusia i sie uspokoila i usnela. strasznie sie wystraszylam, bo mamy dosc wysokie lozko, no i plytki na podlodze i cienki dywanik obok lozka. mam straszne wyrzuty sumienia!!! juz nie zasnelam do rana. teraz ja obserwuje, niby zachowuje sie normalnie, ladnie sie bawi. nie wiem czy powinnam z nia pojechac do lekarza. martwie sie zwlaszcza o jej glowke, jestem przewrazliwiona na tym punkcie od samego poczatku, juz po uzyciu tego proznociagu przy porodzie. oj, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. a na sama mysl o jej nauce chodzenia i tych wszystkich upadkach az mi sie goraco robi!!!

reklama
nie martw sie...obserwuj malutka i moim zdaniem narazie nie ma co isc bo taka grypa panuje jeszcze sie mala niepotrzebnie zarazi:)moja tez mi spadla z lozka:( ale ja mam niskie lóżko...ale wczoraj wstala mi do krzeselka na kółkach i upadla na ziemie lezala jak placek ale nie plakala:)

alicja - biedna malutka... miałaś próżnociąg?
tak Isku, niestety mialam proznociag:-( mala miala dosc duza ranke na glowce, ale teraz juz praktycznie sladu nie ma. rozwija sie tez prawidlowo, robilismy tez 3 usg glowki i wszystko jest ok. dzis tylko strasznie sie zdenerwowalam tym upadkiem z lozka:wściekła/y: oj, mam nadzieje ze nic jej nie bedzie! teraz wlasnie zjadla i usnela - myszorka moja malutka!

alicja - mój też miał usg główki, całe szczęście że nic naszym maluszkom nie dolega :) ja też uwielbiam mówić myszor na mojego :D

moja juz dzisiaj tez upadla do tylu najpierw na dupke i na glowe ale rąbła:(((troche poplakala
alicja dlaczego jest robiony próżnociąg???.
moja mja to chyba juz nie chce rackowac-caly czas tylko wszedzie wstaje i chce zeby ja prowadzac:) kij by jwej wystarczyl zeby sie go zlapac i wstac nie nadążam za nią:)

my tez mielismy kleszcze :-( maly mial glowke posiniaczona ale teraz mu pozostal tylko naczyniak kolo karczku. A na usg dopiero idziemy i to prywatnie bo panstwowa neurolog powiedziala ze skierowania nie da :wściekła/y::wściekła/y: niby maly sie rozwija normalnie i wszystko jest super ale dla pewnosci wole to jeszcze sprawdzic :tak:

reklama
alicja - biedna malutka... miałaś próżnociąg? ja z kolei miałam kleszcze, też się bardzo bałam o małego, ale nawet śladu na główce po kleszczach nie miał i rozwija się prawidłowo, więc jestem spokojna. a teraz jak on cały czas wstaje na nogi i upada to jestem przerażona, ale nie reaguję dopóki sam się nie rozpłacze (mimo ze mnie w środku skręca), a jeśli nie płacze to nawet nie podchodzę. W ten sposób już nauczył się fajnie siadać ze stania i upada tylko jak się pośliźnie itp. będzie dobrze!!
A ja Was zaskocze bo i kleszcze i proznociag mialam:szok::szok::szok: az wkoncu na cesarce sie skonczylo!!!!!!!!!!!!!
O USG glowki po takim czyms pierwsze slysze,nikt mi nic nie powiedzial:confused:

Alicja jesli mala zachowuje sie normalnie to raczej z nia wszystko ok

Do góry