reklama
monika18815
Fanka BB :)
cześc dziewczyny) tez mam nadzieje ze mi sie spodoba)tzn, napewno mi sie spodoba
M*R pochodzisz z piotrkowa????moze sie znamy
wiecie dziewczyny martwic mnie zaczyna ta grypa ale nie chce szczepic dziecka bo nigdy nie bylam zwolenniczka szczepionki przeciwko grypie....
a slyszalyscie o tej 14latce co dziecko urodziela w tamtym tyg.???szkoda mi dziewczyny
M*R pochodzisz z piotrkowa????moze sie znamy
wiecie dziewczyny martwic mnie zaczyna ta grypa ale nie chce szczepic dziecka bo nigdy nie bylam zwolenniczka szczepionki przeciwko grypie....
a slyszalyscie o tej 14latce co dziecko urodziela w tamtym tyg.???szkoda mi dziewczyny
Ostatnia edycja:
Witaj monika ;-) hehe ;-) ja o dziewczynie nie słyszałam. A co do grypy to ja tej szczepionce nie ufam szczegolnie tej na swinską bo podobno bardzo uzo ludzi umarlo po niej wiec nie szczepimy ale ograniczamy wyjscia w miejsca publiczne
monika18815
ja tez wole nie szczepic niepotrzebnie ani siebie ani dziecka...mialas racje tu jest fajniej...bo tam jest strasznie....dziwnie))
monika18815
a to moje male to wszedzie wlazi))podchodzi do krzeselka i wstaje a juz dzisiaj runeła od tego wstawania))
reklama