reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

:confused:i wiatraczki, i hamburgery i frytki już były.........;-)
też maczałam paluchy, a jak jeździliśmy latem to wciskałam biedronki do buteleczek po perfumach "Być może":eek::eek::eek:

Ola - nie mów mi takich rzeczy nawet!!!!!!!!!!!!! oj chyba wolałabym błoga nieświadomość...:cool2:
Modro - brawa dla Adasia

witam nowa foremkę:) co do grypy... dzisiaj w aptece jakas babeczka pytała o maseczki... strach czy realne zagrożenie:confused:

reklama
ja moja majke uspilam:) nareszicie bo strasznie ciezko ja uspic....
mordoklejko gratuluje synusiowi:)))
od wczoraj moja mała robi zielone kupki i tak jej dupke odparzylo ze juz masciami smaruje...nigdy nie mialam problemu z dupcia majki:(
co do maseczek to chyba sie wybiera na ukraine:)

Witam nowa foremke!!!

o tej 14 latce slyszalam najlepsze jest to ze nikt nie wiedzial ze ona jest w ciazy:szok::szok::szok:urodzila w szatni i wszyscy byli w szoku!!!!

szczepionki - podobno tutaj trzeba zaszczepic wszystkie dzieci ktore nie ukonczyly 2 lat i kobiety w ciazy...........moje kolezanki sie nie zgodzily bo wyczytaly gdzies na necie ze ta szczepionka nie jest do konca przetestowana i nie ma jakiego s atestu czy cos tam.....wiecie o co chodzi.

Modro brawa dal Synka!!!!
Fajnie ze kolorek wyszedl :))

M*R* u mnie kiedys byl jakis facet i tez wlasnie pytal sie czy bym nie chciala pomoc dziecia pokazywal mi rozne zdjecia itp............i mowil o kwocie 3e na tydzien ale on chcial zebym mu podala wszystkie dane osobowe,nr,karty etc.wydal mi sie bardzo podejrzany bo.......pchal mi sie na chama do chaty(bylam sama) prosil o kawe lub herbate - Szym wogole zaczal plakac bo go tzrymalam na rekach i mu podziekowalam,a on na drugi dzien przyjechal innym autem inaczej ubrany i chcial mi sprzedac zestaw obiadowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelcia to idiota z tego gościa zeby na drugi dzien sie zjawiac w to samo miejsce:)))
oglądając dzisiaj uwage o tej 14 latce bylam zalamana jak matka moze wyrzucic z domu corke nieletnia z dzieckiem.nawet jakby moja urodzila dziecko w wieku 15 lat nie moglabym jej wyrzucic z domu..to przeciez moje dziecko...szkoda takich dziewczynek

M*R widze ze dobre uczynki w ruch poszly :tak:
Ewelcia facet rzeczywiście debil :-):-) moze myslal ze go nie poznasz?? :-D:-D
Monika moze to uczulenie??

M*R pewnie ze to jakis oszukaniec:wściekła/y::wściekła/y: mial tupet debil przyjezdzac na drugi dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

koncze pic piwko zjadlam troche chalwy i zaraz lece spac jutro zaczynam dietke,m mnie wkurza bo sie nabija ze mnie i gada co on bedzie jadl jak wroci jutro z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bansik to chyba nie alergia mama mi powiedziala e moj brat jak byl malutki to robil zielone kupki i moja prababcia kazala mu podac z herbatka 4 kropelki spirytusu bo ma zolądek przeziebiony...i ja tez tak zrobilam malej przeszlo.ale rozwolnionko ma to chyba od ząbków:)
i ja tez mysle o grypie zeby mi dziecko nie zachorowalo tym bardziej ze ja mam strasznie suche powietrze w pokoju..wietrze ile moge ale moja maja sie odkopuje w nocy i nie chce spac pod kocykiem:(normalnie u mnie nie da sie wytrzymac
Justyna ta babka to jakas lekomanka.....

reklama
ewelcia - niezły ten gościu, pewnie chciał wyciągnąć wszystkie dane a na drugi dzień obiadem otruć ;P ;) dobrze że się nie dałaś :)

a ja jakoś się grypą w ogóle nie przejmuję, przynajmniej na zapas

Do góry