reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ja na chwilkę. Zasadniczo wczoraj i dziś zrobiliśmy sobie z Tomkiem dzień bez kompa ;-) Byliśmy dziś na szczepieniu. Miała 5w1 +żółtaczka. Gosia w ogóle nie płakała. Pielęgniarki się śmiały, żeby choć trochę poudawała bo co to za dziecko co przyszło na szczepienie i w ogóle nie płacze :-D:-)

reklama
magdalenka - to super że tak zniosła szczepienie :) mój tylko raz nie płakał, ale ostatnio to już trochę zapłakał. W szpitalu pielęgniarki śmiały się że jak beczał to prawdziwy facet hehehe

ja tylko do ali - a reszte wieczorem;-)
Ala - chyba niejednej z nas dziecko spadlo z łózka - nie wiem czy mamy życzą sobie żeby o tym przpominać więc nie będę wymieniać nicków - ale mnie spadła zuzia i wszystko jest ok. moja mama tylko _ o boże a może ona dlatego nie je,że z łożka spadla, a może dlatego płacze że spadła....:dry: chyba z tydzień tak miała. Uspokoję Cię, że tu jest naprawdę dużo dziewczyn, kórym maluszki spadły z łóżka - i chyba zwykle były to dziewczyki:-D:-D:-D Obserwuj, jak zobaczysz, że dzieje się coś niepokojącego to leć do lekarza a na razie zimna krew kochana i lód w gacie:-D:-D

Justynka wielkie dzieki! lejesz miod na moje serducho:tak:Karolinka ladnie sie bawi, wiec chyba nic jej nie jest, no moze troche wiecej spala niz zwykle, ale tez nie jakos bardzo duzo. chichra sie i ladnie je, wiec mam nadzieje, ze wszystko ok.

magdalenka super dzielna masz coreczke:))

Magdalenka ale dzielna ta Twoja Gosia:tak::tak::tak:
Ja tez nie panikuje z ta grypa,ja to wogole jakos wszystko na luzie ..... hmmm no prawie wszystko..............;-)

Magdalenka super że gosia taka dzielna :tak: i ciesze sie z poprawy u "was" :-D
Ewelcia to ci szymcia na tej porodówce wymeczyli, jak by nie mogli odrazu cesarki zrobic :dry:
alicja mi sie naszczescie upadek zaden nie stal ale wiem ze to jeszcze przedemna, kurcze a u nas nawet w szpitalu o zadnym usg nie pomysleli, teraz to bym sie sama domagala ale wtedy nie wiedzialam ze powinno sie
kaczuszka mi lekarz powiedzial ze naczyniak od kleszczy wiec wierzylam ale dzieki za informacje, mam nadzieje ze malemu to kiedys zniknie
isku mnie igor tez wszystkie wyrywa i nic na to poradzic nie umiem :-(

witam :)

J. spadł z łóżka raz. A teraz ma wielkiego sińca na głowie... m nie wie kiedy to się stało, nawet nie płakał, a siniec jest fioletowy (!!!):szok::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Dominika moj kiedys mial guza na glowie i tez nie wiem z kad i jak to sie stalo i kiedy bo nie plakal.
Teraz ma cale nogi w siniakach fioletowych!!!

Moja mała jeszcze się nie przemieszcza więc na nas jeszcze nie pora ale na pewno nie jednego guza i siniaka przeżyjemy:tak:Najgorsze są upadki do tyłu,syn tak poleciał i jeszcze walnął się w szafkę,tył głowy rozwalony,pogotowie,miało być szycie ale on od zawsze był ruchliwy i niespokojny i sobie nie dał trzeba było by w narkozie więc razem z lekarzem doszlismy do wniosku że lepiej niech ma blizne niż takiego malucha usypiać.Ale stracha to mi narobił niezłego :szok:

reklama
Do góry