reklama
no i nadal fotek nie widać - chciałam lepiej, wyszło jak zawsze...chciałam zmienić suwaczki i zdjęcia się nie pokazują... może trzeba poczekać trochę...
ja też bardzo lubię spać - chociaż jestem nocny marek, późno spać późno wstać... ale to było kiedy jeszcze mamą nie byłam ;-) teraz kładę się późno, a wstaję wcześnie, czyli przekichane ;-)
I
ivaz
Gość
MR zazdroszcze, a co do tej inteligencji to ja to tak potraktowałam z przymrużeniem oka. Ja też uwielbiam spać, a najlepiej rano:-)
Justyna337
Fanka BB :)
ja potrafiłam wstać nawet o 13 i byc niwwyspana... teraz i tak chodze spać o 1-2. inaczej nie umiem. a wstaję razem z młodą o 6-7
I
ivaz
Gość
MR zazdroszcze, a co do tej inteligencji to ja to tak potraktowałam z przymrużeniem oka. Ja też uwielbiam spać, a najlepiej rano ;-)
Dominika81
basik - mój m też baaardzo mało śpi, ale jakoś też inteligencja mu z oczu nie biję..
żart (!!)
nie, naprawdę to mój m jest bardzo inteligentny. śmiem twierdzić, że bardziej inteligentny niż ja
chociaż na co dzień mu się nie chce. udaje głupiutkiego, bo jest leniwy, ale swoje wie
żart (!!)
nie, naprawdę to mój m jest bardzo inteligentny. śmiem twierdzić, że bardziej inteligentny niż ja
chociaż na co dzień mu się nie chce. udaje głupiutkiego, bo jest leniwy, ale swoje wie
Sara, klikasz na ten znaczek "+" w poście który chcesz cytować - można w kilku - i potem na "odpowiedz" na samym końcu i wtedy wyskoczą Ci wszystkie cytaty w polu do pisania odpowiedziRozchichralam sie bo robi sie wesolo
bansik-dobry ten twoj tekst (sorki ale nie umiem robic cytatow)
Ola-pozno wstac,pozno spac-dobreI do mnie tez pasuje bo chodze spac kolo 1 a wstaje mniej wiecej srednio kolo 10
to masz fajnie, ja wstaję najpóźniej o 7.30
Justyna337
ja tez tzn leże a młoda bawi się obok... ale coraz częściej nie da się zbyć zabawkami i raczej trzeba do niej wstać
reklama
magda19lenka
MTM
to ja wstałam już pół godziny temu
aż się boję co to będzie po zmianie czasu (z soboty na niedzielę z 3 na 2) bo wg nowe czas Gosia będzie usypiała o 18 i budziła sie o 5
aż się boję co to będzie po zmianie czasu (z soboty na niedzielę z 3 na 2) bo wg nowe czas Gosia będzie usypiała o 18 i budziła sie o 5