reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
no właśnie jak wy to robicie? Moja kiedys spała na spacerze cały czas, w domciu po 30 minut... a teraz śpi godzinę, budzi sie na godz i dalej może usnąć chyba że wracamy do domu. ale jak spacer jest długi to nieźle potem śpi w domu. po godzinie, lub 45 minut więc też nie długo...masakra, jak byłam w przychodni to babeczka mówiła, że jej córka spi dwa razy po 2-3 godziny... ale jej zazdrościłam:-p

a moja cholera jeszcze nie śpi, przewraca sie po naszym łóżku, leży z tatą, śpiewa sobie, w ogóle nie ma humoru na spanie, jest cała w skowronkach, a spała w ciągu dnia 40 minut, mam chyba najmniej śpiące dziecko na naszym forum. W nocy obudzi się 2 razy (kiedyś raz) i wstanie o 6.

reklama
Do góry