Tanu pokoje super. Ja niedługo będe robiła pokoje dla moich dzieci,a że mam 3 córki to pomysłów potrzeba mi sporo.Lubie takie inne pokoiki,a mam znajomego stolarza, który robi wszystko co mu sie pokaze na zdjeciu.Spodobały mi sie te szafki z literkami i zastanawiam sie czy nie zrobić takich dla Marysi.Dziewczyny jak znajdziecie jakieś fajne pokoje to wstawcie linka.
reklama
tanu
Entuzjast(k)a
iwono ja tez jestem na etapie szukania inspiracji bo za pol roku jak milek bedzie mial roczke musze zrobic im wspolny pokoik, a ze ciasny ...musi byc przemyslany....eh...znajomy stolarz...to by sie przydał....
Tanu poszukaj stolarz tam gdzie mieszkasz.Mój stolarz to też nie jakiś kolega ale robił nam meble do całego domu wiec stąd się znamy.Teraz bedziemy sie przeprowadzac (gdzies za rok)tez bedzie on wszystko robił,ceny sa zawsze tańsze niż w sklepie a i meble z lepszych materiałów i takie jakie tylko sabie wymyśle.
Caro witaj!!!
FAjnie ze Dominik przywykl do duzej ilosci osob.
Moj Szym jest grzeczny w towarzystwie.
Wczoraj bylam z nim u kolezanki,byl jej maz i synek (Szymon) i moj maly byl taki grzeczny ze szok,kolezanka mowi do mnie co ty od niego chcesz?przeciez to aniol nie dziecko
A dzis juz daje popalic!!!
Teraz spi narazie a ja zamiast sprzatac siedze na kompie
FAjnie ze Dominik przywykl do duzej ilosci osob.
Moj Szym jest grzeczny w towarzystwie.
Wczoraj bylam z nim u kolezanki,byl jej maz i synek (Szymon) i moj maly byl taki grzeczny ze szok,kolezanka mowi do mnie co ty od niego chcesz?przeciez to aniol nie dziecko
A dzis juz daje popalic!!!
Teraz spi narazie a ja zamiast sprzatac siedze na kompie
madzik_
Fanka BB :)
nadrobiłam raptem kilka postów:-(
dziś Oliwier dał mi popalic, na nic czasu nie miałam. Wczoraj mieliśmy z meżem rocznice- 2 lata.. Ale nic nie robilismy....Kwiaty dostałam byli znajomi, siedzielismy do 1 w nocy a potem Oliwier obudził sie o 4 nakarmiłam go i maz dalej usypiał a ja w komono. Wstalismy potem o 8...
Dzis za to jak mąż wrócił z pracy to tak sie poklociliśmy ze nadal sie do siebie nie odzywamy. Wróciłam z aerobiku (tak tak chodze wreszcie:-):-):-)-dziś było Latino) i zrobiłam herbatke, wlazłam na góre do sypialni i siedze przed laptopem. Maz na dole przed swoim laptopem..
Zarz polukam na inne watki i ide spac...
ATsonia 5 ząbków?? gratulejszyn jaki ekssssspresssss
Tanu z checia bym Cie odwiedzila ale nie mam auta:-( w sumie to niedaleko siebie mieszkamy.. Mińsk rzadko odwiedzam..:-( jakos częsciej Wawa z przyzwyczajenia bo tam pracowałam tylko i mieszkalismy.. Biedna widze ze jakiegoś doła masz i Ci sie tam nie podoba:-(
A co do pokoiku to my mamy tylko tapete położona i jedna komode z IKEA zreszta Oliwier śpi u nas nie wiem jeszcze ile ale musze psychicznie sie przygotować na przestawienie łóżeczka do jego pokoiku
dziś Oliwier dał mi popalic, na nic czasu nie miałam. Wczoraj mieliśmy z meżem rocznice- 2 lata.. Ale nic nie robilismy....Kwiaty dostałam byli znajomi, siedzielismy do 1 w nocy a potem Oliwier obudził sie o 4 nakarmiłam go i maz dalej usypiał a ja w komono. Wstalismy potem o 8...
Dzis za to jak mąż wrócił z pracy to tak sie poklociliśmy ze nadal sie do siebie nie odzywamy. Wróciłam z aerobiku (tak tak chodze wreszcie:-):-):-)-dziś było Latino) i zrobiłam herbatke, wlazłam na góre do sypialni i siedze przed laptopem. Maz na dole przed swoim laptopem..
Zarz polukam na inne watki i ide spac...
ATsonia 5 ząbków?? gratulejszyn jaki ekssssspresssss
Tanu z checia bym Cie odwiedzila ale nie mam auta:-( w sumie to niedaleko siebie mieszkamy.. Mińsk rzadko odwiedzam..:-( jakos częsciej Wawa z przyzwyczajenia bo tam pracowałam tylko i mieszkalismy.. Biedna widze ze jakiegoś doła masz i Ci sie tam nie podoba:-(
A co do pokoiku to my mamy tylko tapete położona i jedna komode z IKEA zreszta Oliwier śpi u nas nie wiem jeszcze ile ale musze psychicznie sie przygotować na przestawienie łóżeczka do jego pokoiku
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
niestety nie nadrabiam... nos mi pęka gardło boli no i 3 facetów w domu chorych - jęczą stękają masakra....
Przeszłam na butlę w piątek i mam nadzieję że to Mikiego nie osłabiło i z mojej winy nie złapał przeziębienia... no ale już byłam tak wykończona karmieniem co 1,5 h i to jeszcze tylko z 1 piersi
ponawiam pytanie oceńcie czy mały zjada w miarę dobrze... bo się martwię - ważył go lekarz w poniedziałek - wyszło 7 kg ... i w siatce centylowej jest na najniższym pułapie... :-( no i stwierdził że Miki jest blady i że mamy zrobić na żelazo czy anemii nie ma :-(
a oto co dziś zjadł
jak podliczyłam mleko razem ze zrobioną kaszką to dzisiaj było 450 ml mleka (zjadł jako dania też kaszkę, 2* pół słoiczka obiadku i pół brzoskwini) Czy to mało???????????
Czy Wasze maluchy piją "przepisowe" 4*180 ml mleka dziennie?
Przeszłam na butlę w piątek i mam nadzieję że to Mikiego nie osłabiło i z mojej winy nie złapał przeziębienia... no ale już byłam tak wykończona karmieniem co 1,5 h i to jeszcze tylko z 1 piersi
ponawiam pytanie oceńcie czy mały zjada w miarę dobrze... bo się martwię - ważył go lekarz w poniedziałek - wyszło 7 kg ... i w siatce centylowej jest na najniższym pułapie... :-( no i stwierdził że Miki jest blady i że mamy zrobić na żelazo czy anemii nie ma :-(
a oto co dziś zjadł
jak podliczyłam mleko razem ze zrobioną kaszką to dzisiaj było 450 ml mleka (zjadł jako dania też kaszkę, 2* pół słoiczka obiadku i pół brzoskwini) Czy to mało???????????
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
niestety nie nadrabiam... nos mi pęka gardło boli no i 3 facetów w domu chorych - jęczą stękają masakra....
a oto co dziś zjadł
I tak jadł więcej od mojego szkraba:-( ale mój niejadek prawie wcale znowu nie je:-( waży 7120 i też kiepskow tej siatce centylowej, ale lekarka mówi ze widocznie taki tym dziecka i nie karze się martwić najważniejsze że podwoił wage urodzeniową bo ważył 3500 a teraz 7120.
Najlepiej zrób morfologie i badanie moczu czy bakterii nie ma, będziesz spokojniejsza
Co do mleka mój dzisiaj wypił 4*120ml i nic więcej nie zjadł:-(
Kaczuszka waga ok.
Moj wczoraj skonczyl 7m i wazy zaledwie 7200 badania ma ok tylko poprostu maly nie jadek byl z niego a raczej mleka nie lubi.
Weszlam tu wczesniej i mi net padl i przyokazju posta mi wcielo.
Byla u mnie kolezanka i nie zagladalam ale jutro juz jestem sama z szymem
Moj wczoraj skonczyl 7m i wazy zaledwie 7200 badania ma ok tylko poprostu maly nie jadek byl z niego a raczej mleka nie lubi.
Weszlam tu wczesniej i mi net padl i przyokazju posta mi wcielo.
Byla u mnie kolezanka i nie zagladalam ale jutro juz jestem sama z szymem
reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelia je 4 (czasami 5) razy po 120-150ml + obiadek lub zupka czasami jeszcze cos z owocow lub jogurcik. tak przewaznie ale bywa ze mniej lub wiecej;-)